Δεν γυρίζει ο Ράντοβιτς στον Ολυμπιακό

Υπογράφει στη Γιαντράν Σπλιτ ο Μαυροβούνιος περιφερειακός, Τζούρο Ράντοβιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το 2021.

Δεν γυρίζει ο Ράντοβιτς στον Ολυμπιακό

Εκτός Ολυμπιακού θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τζούρο Ράντοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος περιφερειακός τελείωσε τη σεζόν με το σκουφάκι της Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι, παίζοντας ως δανεικός από την ομάδα του Πειραιά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα γυρίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Μάλιστα δεν θα παραμείνει ούτε στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι αφού όχι μόνο τον έχει πλησιάσει η Γιαντράν Σπλιτ αλλά στο Μαυροβούνιο θεωρούν σίγουρη τη μετακίνησή του στην Κροατία και την ομάδα του Σπλιτ.

Ο Τζούρο Ράντοβιτς υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού του 2021 για την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός τότε είχε δώσει και χρήματα στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι για να τον αποκτήσει, τη στιγμή που τον παίκτη ήθελαν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο 22χρονος τότε Ράντοβιτς στο άκουσμα του Ολυμπιακού και της ομάδας που… έχτιζε τότε ο Θοδωρής Βλάχος είπε αμέσως το «ναι». Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και τους Πειραιώτες, η συνέχεια δεν ήταν καλή αφού ήρθε η τιμωρία από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που κράτησε εκτός τον Ράντοβιτς και… τίναξε στον αέρα τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού της σεζόν 2021-22 που είχε και τραυματισμούς, «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό και ιώσεις και έτσι η ομάδα που πήγαινε… τρένο έμεινε εκτός φάιναλ 8.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία τον Νοέμβριο του 2021 απέκλεισε τον διεθνή περιφερειακό του Ολυμπιακού Τζούρο Ράντοβιτς από κάθε δραστηριότητα λόγω παραβίασης κανόνων ντόπινγκ (δυο φορές δεν συμπλήρωσε το έγγραφο με το οποίο γνωστοποιεί την τοποθεσία όπου διαμένει και παρά τις εξηγήσεις που έδωσε τιμωρήθηκε).

Ο Μαυροβούνιος άσος τον Φεβρουάριο επέστρεψε και έπαιξε στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι (από εκεί τον πήρε ο Ολυμπιακός) μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν χωρούσε στην ομάδα του Πειραιά που είχε ήδη δυο αριστερόχειρας (Φιλίποβιτς, Βάμος).

Φαίνεται πως ούτε και τώρα θα γυρίσει στον Ολυμπιακό που έκανε επένδυση πριν από δυο καλοκαίρια με τον Μαυροβούνιο περιφερειακό αλλά τελικά ο παίκτης πρόλαβε να παίξει λίγα παιχνίδια στις αρχές της περιόδου 2021-22.