Τα «καμπανάκια» να μην γίνουνε καμπάνες…

Ο Ολυμπιακός όπως και στον Λαιμό, έτσι και στο Κραγκούγεβατς… έπαιξε με τη «φωτιά» αλλά δεν «κάηκε».

Τα «καμπανάκια» να μην γίνουνε καμπάνες…

Μετά τον Λαιμό και το 10-10 με τη Βουλιαγμένη για την Α1 πόλο των ανδρών, ο Ολυμπιακός για δεύτερό σερί παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει, αυτή τη φορά στο Κραγκούγεβατς για το Champions League, με αντίπαλο τη Ραντνίτσκι (10-10).

Δύο ματς απέναντι σε δυνατές ομάδες αλλά όχι από εκείνες που προκαλούν… τρόμο όπως είναι οι Προ Ρέκο, Μπαρτσελονέτα, Νόβι Μπέογκραντ…

Μέσα σε τέσσερις ημέρες, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε… καθαρίσει και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών αλλά και την πρόκριση στο final 8 του Βελιγραδίου.

Δεν το έκανε αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή. Αντίθετα, μπορεί αυτά τα δύο παιχνίδια να τα «χρησιμοποιήσει» για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη και να μάθει.

Τα «καμπανάκια» σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν «καμπάνες» για την ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, γιατί τότε θα είναι αργά. Το Κύπελλο Ελλάδας το κατέκτησε στην Πάτρα μέσα στον Φλεβάρη και την άνοιξη θα κριθούν τα άλλα δύο μεγάλα τρόπαια που έχει στόχο ο Ολυμπιακός.

Με άμυνα και επίθεση όπως αυτές που είδαμε σε Λαιμό, Κραγκούγεβατς, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τύχη απέναντι στα φαβορί για να κατακτήσουν το Champions League.