Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 10-10: Αήττητος και πρώτος

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ντίνος Γενηδουνιάς ισοφάρισε 10-10 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό, 2:05 πριν από το τέλος και κράτησε την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 10-10: Αήττητος και πρώτος

Η Βουλιαγμένη έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στον Λαιμό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αν και δεν έπαιξαν καλά, κατάφεραν στο τέλος να πάρουν την ισοπαλία με τον Ντίνο Γενηδουνιά να σκοράρει για το 10-10, 2.05 πριν από το τέλος.

Έτσι μετά το 10-10 για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος παραμένει στο +2 από τον ΝΟΒ και φυσικά κρατάει το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του. Η Βουλιαγμένη μετά τις ήττες σε Champions League και Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, πήγε να κάνει τη…ζημιά στον τρίτο αγώνα στην ομάδα του Πειραιά αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία και έχει φυσικά το ματς στον β’ γύρο στην έδρα των πρωταθλητών.

Η Βουλιαγμένη… απάντησε γρήγορα στο 0-1 του Ολυμπιακού και με ένα 3-0 σερί, πήρε το προβάδισμα με 3-1 αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 3-3 πριν τελειώσει το πρώτο οκτάλεπτο όπου είχε έξι γκολ και εξαιρετικό ρυθμό στο ματς, με τους Πειραιώτες να έχουν ζητήματα στην άμυνα και τον ΝΟΒ να είναι και πάλι ανταγωνιστικός.

Το ίδιο και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η άμυνα δεν λειτούργησε καλά για καμία από τις δυο ομάδες και η Βουλιαγμένη πέτυχε 4 γκολ σε αυτό το οκτάλεπτο και ήταν μπροστά με 7-6 (ημίχρονο), με τους Πειραιώτες στα τελευταία λεπτά της περιόδου να μην έχουν και καλές επιλογές στον παίκτη παραπάνω. Έτσι ο ΝΟΒ ήταν μπροστά στο ημίχρονο έχοντας σημειώσει επτά τέρματα ενώ θυμίζουμε πως στο ματς του Champions League στον Πειραιά είχε χάσει 14-6 ενώ στο Κύπελλο στον ημιτελικό της Πάτρας στο φάιναλ φορ με 12-7!

Στο τρίτο οκτάλεπτο, στο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός έπαιξε φανταστική άμυνα αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει, έχοντας τεράστιο θέμα στον παραπάνω αφού δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ τις αποβολές που κέρδιζε. Αντίθετα, ο ΝΟΒ στην πρώτη αποβολή που κέρδισε σε αυτό το οκτάλεπτο, σκόραρε με τον Τρούλο και πήγε πάλι στο +2 (8-6, 3:31 πριν από το τέλος της περιόδου). Ο Δερβίσης στο τέλος της περιόδου βρήκε γκολ και μείωσε σε 8-7, σε μια περίοδο όπου εάν οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση θα μπορούσαν να ήταν μπροστά στο σκορ αφού έπαιξαν εξαιρετικά στην άμυνα.

Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός με Φουντούλη, Γενηδουνιά ισοφάρισε δυο φορές αλλά η Βουλιαγμένη έβρισκε λύσεις στην επίθεση με γκολ από την περιφέρεια και ήταν μπροστά 10-9 (5:39 πριν από το τέλος του αγώνα), το υπέροχο τέρμα του Καπότση. Ο αρχηγός Ντίνος Γενηδουνιάς στον παραπάνω, 2.05 για το τέλος ισοφάρισε 10-10 για τον Ολυμπιακό, που συνεχίζει αήττητος και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά κρατάει το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-1, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς):
Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίγκορ Μιλάνοβιτς):
Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.