Τι είπε ο Κόμπεστσακ για κλήρωση, Ολυμπιακό και Παπαναστασίου

Ο προπονητής της Γιουγκ, Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ, μίλησε για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, που έφερε τους Κροάτες και πάλι στο δρόμο του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού. Τι είπε για τον δικό μας Αλέξανδρο Παπαναστασίου.

Τι είπε ο Κόμπεστσακ για κλήρωση, Ολυμπιακό και Παπαναστασίου

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και πάλι στο δρόμο του Θρύλου. Οι Κροάτες, κληρώθηκαν όπως είναι γνωστό στον όμιλο του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού και όπως ήταν φυσικό ο κόουτς της ομάδας του Ντουμπρόβνικ, Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ, δεν έμεινε ικανοποιημένος:

«Όταν μιλάμε για μια τέτοια διοργάνωση δεν περιμένεις να έχει μια εύκολη κλήρωση. Η αλήθεια είναι πως έχουμε έναν δύσκολο όμιλο, με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό να είναι επικεφαλής. Φυσικά είναι η Ζόλνοκ και η Σπαντάου που πέρσι έφτασαν στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Και συμπλήρωσε ο Κροάτης προπονητής: «Το πιο σημαντικό είναι βέβαιο που θα καταλήξουν Φερεντσβάρος, Μπρέσια που λογικά θα προκριθούν από την προκριματική φάση. Δεν είναι ολοκληρωμένος ο όμιλος και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.

Σίγουρα εμείς είμαστε καλύτεροι από κάποιες άλλες ομάδες αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να το δείχνεις στους αγώνες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε την ομάδα αφού σε έναν μήνα περίπου ξεκινούν οι αγώνες. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατό σε καλύτερη κατάσταση».

Ύμνοι για Παπαναστασίου

Ο προπονητής της ομάδας του Ντουμπρόβνικ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Αλέξανδρο Παπαναστασίου. Τον αρχηγό της Εθνικής Νέων Ανδρών με χρυσά σε Βελιγράδι πέρσι (Παγκόσμιο) και Μινσκ (Ευρωπαϊκό) φέτος.

«Είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες. Τον είδαμε και στο Ευρωπαϊκό. Ήταν εξαιρετικός όπως και σε άλλα τουρνουά. Ελπίζω να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και να μας βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση γιατί έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο πόλο και ο Παπαναστασίου μπορεί αυτό τον τρόπο παιχνιδιού να τον ακολουθήσει. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ωριμάσει σε εμάς και να μας βοηθήσει για πολλά χρόνια. Νομίζω πως μπορεί να μας δώσει περισσότερα από όσα περιμένουμε...» τόνισε ο Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ.