Φοράει για τελευταία φορά το σκουφάκι της Εθνικής Σερβίας ο Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού

Φιλικό προκειμένου να τιμηθεί ο σπουδαίος πολίστας του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς και τα άλλα αστέρια της σερβικής υδατοσφαίρισης διοργανώνει η ομοσπονδία της χώρας. Όλοι τους θα φορέσουν για τελευταία φορά το σκουφάκι της εθνικής τους ομάδας. 

Φοράει για τελευταία φορά το σκουφάκι της Εθνικής Σερβίας ο Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού

Πριν από έναν χρόνο, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού και άλλα αστέρια της σερβικής υδατοσφαίρισης γνωστοποίησαν πως δεν θα συνεχίσουν στην εθνική τους ομάδας. Κρέμασαν το σκουφάκι τους σε εθνικό επίπεδο, κατακτώντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Ο λόγος για τον αρχηγό της φοβερής Σερβίας που κέρδισε στον τελικό την Ελλάδα, Φίλιπ Φιλίποβιτς και τους Άντρια Πρλαΐνοβιτς, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Γκόικο Πιγιέτλοβιτς, Μίλαν Άλεξιτς και Στέφαν Μίτροβιτς. Ο τελευταίος έπαιξε στη χώρα μας με τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

20-22 Αυγούστου η Σερβία θα διοργανώσει τουρνουά με τη συμμετοχή των Γαλλίας, Κροατίας, Ιταλίας. Στην πρεμιέρα, κόντρα στην Ιταλία, η Σερβία θα τιμήσει τα μεγάλα αστέρια της εθνικής τους ομάδας που σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους τα προηγούμενα χρόνια. Μια εθνική Σερβίας που θα θυμόμαστε για πάντα, αφού άφησε το στίγμα της στην παγκόσμια υδατοσφαίριση.

Μάλιστα και οι έξι πολίστες θα φορέσουν το σκουφάκι της εθνικής τους ομάδας, για τελευταία φορά. Περίπου έναν χρόνο μετά τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων όπου και κέρδισαν την Ελλάδα στο Τόκιο.