Δάκρυα στην επιστροφή της χρυσής Σερβίας στο Βελιγράδι, οι δηλώσεις του Φιλίποβιτς (vid)

Συγκινητικές στιγμές στην επιστροφή της Εθνικής ομάδας πόλο της Σερβίας στο Βελιγράδι. Ο τεράστιος προπονητής Ντέγιαν Σάβιτς, λύγισε όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε όλοι μαζί να τραγουδήσουν το «a sad adio».

Δάκρυα στην επιστροφή της χρυσής Σερβίας στο Βελιγράδι, οι δηλώσεις του Φιλίποβιτς (vid)

Η Εθνική ομάδα της Σερβίας στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, δυστυχώς, δεν θα είναι ίδια. Επτά τεράστιοι πολίστες, όπως έχουμε πει αρκετές φορές, φόρεσαν για τελευταία φορά το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας της Σερβίας στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με αντίπαλο την Ελλάδα. Έφυγαν με το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, δεύτερο σερί και οι στιγμές στην επιστροφή τους στο Βελιγράδι ήταν συγκινητικές.

«Είμαι μόνο ένας από αυτούς τους τύπους. Είναι μεγάλο προνόμιο για μένα να είμαι μέλος της ομάδας και αρχηγός στο τέλος αυτού του τελευταίου χορού για εμάς. Χάρη στον Ντέγιαν Σάβιτς, έναν σπουδαίο άνθρωπο, που τα άντεξε όλα αυτά και έκλαιγε κρυφά για να είναι όλα αυτά δυνατά.

Ελλάδα – Σερβία: Ιστορικός τελικός για δύο λόγους

Πολλές θυσίες κρύβονται πίσω από αυτό, πολλές θυσίες. Όταν όμως τελειώνει έτσι, όλα έχουν νόημα. Ευχαριστώ, Σερβία, αυτό είναι για σένα», είπε ο αρχηγός Φίλιπ Φιλίποβιτς και άσος φυσικά του Ολυμπιακού.

Φιλίποβιτς: Το αστέρι του Ολυμπιακού αποσύρεται από την Εθνική ομάδα της Σερβίας

Ο σπουδαίος Ντέγιαν Σάβιτς, ο προπονητής των τίτλων λύγισε όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από όλους να τραγουδήσουν το «a sad adio»!

Δείτε το βίντεο