Ολυμπιακός: Δημοσίευμα για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου της Γιουγκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Έλληνα περιφερειακό, Αλέξανδρο Παπαναστασίου. Για συμφωνία με τον Ούγγρο Βάμος, κάνει λόγο το ίδιο δημοσίευμα.

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου της Γιουγκ

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο εξαιρετικός Έλληνας περιφερειακός, τα τελευταία χρόνια παίζει στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Ξεκίνησε από το Π. Φάληρο και στη Γλυφάδα έκανε το…μπαμ. Ο Ολυμπιακός πήγε να τον πάρει το καλοκαίρι του 2018, όταν και κατέκτησε την EuroLeague στη Γένοβα.

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα αλλά τότε είχε «σκάσει» η πρόταση από τη Γιουγκ. Τότε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης δεν είχε κλείσει την πόρτα στον Έλληνα άσο, ο οποίος πήγε στην Κροατία και τη σπουδαία Γιουγκ. Δεν αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι, ο διεθνής Έλληνας άσος να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Στο εξωτερικό γράφεται πως ο Ολυμπιακός τον θέλει ενώ στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για συμφωνία με τον Ούγγρο αριστερόχειρα Μάρτον Βάμος.