Βλάχος: «Δεν ζητάμε μόνο την πρόκριση κόντρα στη Σερβία»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης (28/4, 22.00) ανάμεσα στην Εθνική πόλο Ανδρών και την αντίστοιχη της Σερβίας για τα προκριματικά του World League.

Βλάχος: «Δεν ζητάμε μόνο την πρόκριση κόντρα στη Σερβία»

Στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής πόλο των Ανδρών, όπου αύριο Πέμπτη (28/4, 22.00) αγωνίζεται κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας τα προκριματικά του World League.

Ο νικητής του αγώνα θα συνεχίσει στην τετράδα έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το ένα από τα τρία διαθέσιμα εισιτήρια για τον Super Final που θα γίνει στο Στρασβούργο στο διάστημα 23-27 του προσεχούς Ιουλίου.

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

«H πρόκριση στον Super Final TOY World League περνάει από το ματς με τη Σερβία. Μόνο ο νικητής της αναμέτρησης θα διεκδικήσει ένα από τα τρία εισιτήρια για την Τελική φάση. Και οι δυο ομάδες έχουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον μεταξύ μας τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Οπότε δεν ζητάμε μόνο την πρόκριση από τα τα τρία παιχνίδια που θα δώσουμε εδώ στην Ποντγκόριτσα, αλλά και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια και συγκεκριμένα για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη και το Ευρωπαϊκό στο Σπλιτ».

Θυμίζουμε ότι οι 14 πολίστες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος για την αποστολή (από τους οποίους θα επιλέξει την τελική 13άδα για τον αγώνα με τη Σερβία) είναι οι:

Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κώστας Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μανώλης Σολανάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκος Γκίλλας, Δημήτρης Δήμου.