Επίσημο: Στη ΝΕ Πατρών ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος

Στη ΝΕ Πατρών θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος (35 ετών, φουνταριστός). 

Επίσημο: Στη ΝΕ Πατρών ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος

Στην Πάτρα και τη ΝΕΠ ο Αλέξανδρος Πετρόπουλος. Ο 35χρονος φουνταριστός ξεκίνησε την καριέρα του στο Παλαιό Φάληρο. Στο παρελθόν φόρεσε το σκουφάκι του Ηλυσιακού και του Μίλωνα, ενώ το αξιοσημείωτα είναι ότι έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους στην Α1 Εθνική Ανδρών, με Περιστέρι, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πετρόπουλου. Ο γεννημένος στις 29 Απριλίου 1986 πολίστας ξεκίνησε την καριέρα του στο Παλαιό Φάληρο και αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού.

Στο παρελθόν φόρεσε το σκουφάκι του Ηλυσιακού και του Μίλωνα, ενώ το αξιοσημείωτα είναι ότι έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο, με Περιστέρι, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στη ΝΕΠ», δήλωσε ο Αλ. Πετρόπουλος και πρόσθεσε: «Η επιλογή του προπονητή, ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και το project του συλλόγου, ήταν τα στοιχεία που με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και οργανωμένα μέσα στην πισίνα και να θέσουμε τις βάσεις ούτως ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια η ΝΕΠ να αξιώσει την άνοδό στην Α1».