Η ΚΟΕ εξωθεί τον Βλάχο εκτός εθνικής πόλο, έφερε τον Ισπανό Τσους Μαρτίν

Η ΚΟΕ τη στιγμή που του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης μόνο εφόσον αφήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη στην Ελλάδα τον αντικαταστάτη του, τον Ισπανό Τσους Μαρτίν

Η ΚΟΕ εξωθεί τον Βλάχο εκτός εθνικής πόλο, έφερε τον Ισπανό Τσους Μαρτίν

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας είναι προφανές πως δεν θέλει τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο της εθνικής ομάδας και απλώς τον οδηγεί με τον τρόπο της εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τη μέρα, λοιπόν, που η Εθνική ομάδα επέστρεψε από το Τόκιο και ο ίδιος ο Κυριάκος Γιαννόπουλος βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθεί την «ασημένια» εθνική ομάδα πόλο και δήλωσε πως επιθυμία της ΚΟΕ είναι να συνεχίσει με τον Θοδωρή Βλάχο έως το 2024 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα και σενάρια πως η ΚΟΕ έχει φέρει στην Ελλάδα τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Βλάχου.

Πρόκειται για τον Ισπανό, Τσους Μαρτίν, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει καταλύσει στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ενώ αναζητεί σπίτι και σχολείο για τα παιδιά του.

Κάτι που σημαίνει πως ο Μαρτίν έχει έρθει στην Ελλάδα με τη διαβεβαίωση ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Γιαννόπουλος έχει προτείνει στον Βλάχο να μείνει στην εθνική ομάδα, αλλά μόνο εάν αφήσει τον Ολυμπιακό.