Κόντρα στην Κροατία για το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική παίδων

Η Εθνική ομάδα πόλο παίδων θα αναμετρηθεί την Κυριακή (11/7, 18.30) με την Κροατία στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Λουλέ της Πορτογαλίας.

Κόντρα στην Κροατία για το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική παίδων

Μετά την ήττα από την Ουγγαρία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική ομάδα παίδων έχει ακόμη μια ευκαιρία για να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Η Κροατία ηττήθηκε 10-8 από την Ισπανία στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό και είναι η αντίπαλος της Εθνικής ομάδας παίδων στον μικρό τελικό της Κυριακής (11/7, 18.30).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης μίλησε στο γραφείο τύπου της κολυμβητικής ομοσπονδίας και εκφράστηκε κολακευτικά για την προσπάθεια των παικτών του.

Ουγγαρία - Ελλάδα 12-10: Ήττα στα σημεία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων

«Μεγάλος αγώνας, μεγάλη και η απογοήτευση...Τα παιδιά έπαιξαν σαν ίσος προς ισον με την καλύτερη ομάδα του τουρνουά και χάσαμε στην λεπτομέρεια... Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και συγκέντρωση την συνέχεια, φτάσαμε κοντά αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα των αντιπάλων στην κρίσιμη στιγμή. Αύριο έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας, ένα μετάλλιο, κόντρα στην Κροατία», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής ομάδας παίδων, Φώντας Λεμπέσης.

Η Κροατία στον ημιτελικό με την Ισπανία βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Μάλιστα οι Ίβηρες ξέφυγαν στο σκορ ακόμη και 9-4 αλλά οι Κροάτες επέστρεψαν και μείωσαν σε 9-7. Ένα κρίσιμο γκολ στον παίκτη παραπάνω για την Ισπανία έκρινε τα πάντα αφού το μόνο που κατάφερε η Κροατία ήταν να μειώσει και πάλι στα δύο γκολ με πέναλτι (10-8).