Ολυμπιακός: Σενάρια για Λάζοβιτς, Μπούσλιε – «Σειρήνες» για Σκουμπάκη, Αργυρόπουλο, Μουρίκη

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα κινηθεί για την ενίσχυση ακόμη περισσότερο του τμήματος πόλο. Οι περιπτώσεις των Λάζοβιτς, Μπούσλιε και το ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους» πολίστες από το εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Σενάρια για Λάζοβιτς, Μπούσλιε – «Σειρήνες» για Σκουμπάκη, Αργυρόπουλο, Μουρίκη

Δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η μία φυσικά αφορά τον «βράχο» Άντρο Μπούσλιε. Τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας της Κροατίας, ο οποίος αν και έφυγε από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, πότε δεν ξέχασε την ομάδα του Πειραιά και πάντα έλεγε πως θέλει να επιστρέψει.

Έπαιξε έναν χρόνο στην Προ Ρέκο και φέτος είναι στη Μλάντοστ (Ζάγκρεμπ) αλλά είναι διατεθειμένος να επιστρέψει και να παίξει ξανά στο μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Η άλλη περίπτωση αφορά τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα, Ντέγιαν Λάζοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Μαρσέιγ και κάνει εξαιρετική σεζόν και φέτος.

Ο 31χρονος διεθνής κίπερ έχει τεθεί αντιμέτωπος αρκετές φορές με τον Ολυμπιακό στο Champions League, καθώς ήταν και στη Βερόνα τη σεζόν που οι Ιταλοί στην πρώτη τους σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έφτασαν στην τελική φάση στο Ανόβερο.

Έχει παίξει ακόμη στην Μπούντβα στην πατρίδα του και φυσικά είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου που πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και πέρσι ήταν στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουαπέστης.

Από εκεί και πέρα, αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων Ευρωπαϊκών ομάδων και μένει να φανεί τους επόμενους μήνες εάν θα έχουμε αλλαγές.

Εκτός του Κάκαρη, η Γιουγκ έχει βάλει στο...μάτι και τον Στέλιο Αργυρόπουλο που έχει μεγάλη εξέλιξη με τον Ολυμπιακό εδώ και μια τετραετία αλλά και με την Εθνική ομάδα. Είναι ο Έλληνας...medo.

Από εκεί και πέρα, η Προ Ρέκο που όπως όλα δείχνουν θα χάσει τον Αλεξάνταρ Ίβοβιτς, ο οποίος θα παίζει στη Νόβι Μπέογκραντ, εξετάζει τον Χανιώτη αμυντικό Δημήτρη Σκουμπάκη. Έναν εξαιρετικό αμυντικό σε νεαρή ηλικία.

Τέλος, στην Ουγγαρία υποστηρίζουν πως εάν και εφόσον η Φερεντσβάρος χάσει τον Καναδό φουνταριστό Κονσταντίν Μπικάρι, θα γίνει προσπάθεια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Μουρίκη, ο οποίος πριν από τρία χρόνια είπε όχι στα...τρελά λεφτά της Προ Ρέκο και ενώ είχε συμφωνήσει...έδεσε στο μεγάλο λιμάνι και θεωρούμε πως πολύ δύσκολα θα φύγει, από τη στιγμή που δεν το έκανε το 2018 μετά και την κατάκτηση του Champions League.