Η Γιουγκ ενδιαφέρεται για τον Κάκαρη του Ολυμπιακού

Τα μεταγραφικά σενάρια ξεκίνησαν και στο πόλο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ενδιαφέρεται για τον διεθνή φουνταριστό του Ολυμπιακού, Κώστα Κάκαρη

Η Γιουγκ ενδιαφέρεται για τον Κάκαρη του Ολυμπιακού

Τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία στο πόλο και ήδη ξεκίνησαν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα και τις μεταγραφές.

Οι Σέρβοι είναι δεδομένο πως θα κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με τη Νόβι Μπέογκραντ να ετοιμάζει ηχηρές κινήσεις ενώ και άλλες ομάδες, όπως και ο Ολυμπιακός φυσικά ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν έχοντας έτοιμες κινήσεις.

Μέσα σε αυτά τα σενάρια...μπλέκεται και το όνομα του Κώστα Κάκαρη. Ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού, ένα παιδί με τεράστια εξέλιξη που αποκτήθηκε από το Π. Φάληρο και κάνει εξαιρετικές σεζόν με το σκουφάκι του νταμπλούχου Ελλάδας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουγκ.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Γιουγκ θα χάσει τον Ρώσο Μερκούλοφ, ο οποίος οδεύει προς Φερεντσβάρος ενώ οι Κροάτες ενδιαφέρονται για τον Κάκαρη του Ολυμπιακού, βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων Ανδρών ου σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της τα προηγούμενα χρόνια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για την επιστροφή του Άγγελου Βλαχόπουλου στον Ολυμπιακό, ύστερα από έναν χρόνο στην Μπρέσια.