Ο Θρύλος της επόμενης δεκαετίας

Στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν κοιτάνε μόνο τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά ετοιμάζουν τα πλάνα τους και για τα επόμενα χρόνια, με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί ο σύλλογος στην κορυφή.

Ο Θρύλος της επόμενης δεκαετίας

Έχουν συμπληρωθεί δυο εβδομάδες από την ημέρα που ο Ολυμπιακός... τρέλανε την Ευρώπη στη Γένοβα, αλλά στο μεγάλο λιμάνι ήδη έχουν ξεχάσει τα πανηγύρια και σκέφτονται την επόμενη χρονιά. Για να ακριβολογούμε, όχι μόνο την επόμενη χρονιά.

Τα επόμενα χρόνια έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, με μοναδικό στόχο την απόλυτη κυριαρχία του Θρύλου στην Ελλάδα και τις συνεχόμενες διακρίσεις στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός από τις ανανεώσεις συμβολαίων (Φουντούλης, Πάβιτς) ή την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντίνο Γεννηδουνιά (λήγει το συμβόλαιο το 2021) στον Ολυμπιακό «χτυπάνε» και παίκτες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη δεκαετία.

Από πέρσι ο Ολυμπιακός έχει κάνει δικό του τον φουνταριστό Δημήτρη Νικολαΐδη (μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ), ο οποίος φέτος ήταν πίσω από τον Μουρίκη και έδειξε πως όλο το μέλλον είναι δικό του. Ο «μπόμπιρας» από τη Θεσσαλονίκη ξεπόρτισε. Στο μεγάλο λιμάνι υπάρχουν φυσικά και οι Αργυρόπουλος, Πρέκας με τον πρώτο να είναι και μέλος της Εθνικής Ανδρών. Δυο παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Δυο «στρατιώτες» του Θοδωρή Βλάχου.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας όμως δεν στέκονται εκεί. Οι Σκουμπάκης, Κάκαρης είναι οι επόμενες κινήσεις της «ερυθρόλευκης» διοίκησης. Δυο νεαροί πολίστες που έχουν μπροστά τους μια δεκαετία γεμάτη. Ο πρώτος είναι αμυντικός και ξεχώρισε στη Γλυφάδα αλλά και στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών που πέρσι σήκωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσα στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Κροατία.

Ο δεύτερος είναι φουνταριστός που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με το σκουφάκι του Π. Φαλήρου. Μπορεί να παίζουν σε διαφορετική θέση αλλά στον Ολυμπιακό ελπίζουν ο Κάκαρης να είναι ο… νέος Γεννηδουνιάς. Και οι δυο πολίστες (Σκουμπάκης, Κάκαρης) πρέπει να λογίζονται ως παίκτες του Θρύλου αλλά μένει να φανεί εάν θα παίξουν τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές Ευρώπης ή παραχωρηθούν δανεικοί.

Η ουσία είναι πως στον Ολυμπιακό από τώρα ετοιμάζουν τον Θρύλο της επόμενης δεκαετίας...