Η απάντηση του Σπύρου Γιαννιώτη στην κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί»

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές στην ΚΟΕ (28/3) και με αφορμή την υποψηφιότητα του Θοδωρή Μουστακαρία με το «Νέο Κύμα», άναψαν τα αίματα. Η κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί» εξέδωσε ανακοίνωση και ο Σπύρος Γιαννιώτης απάντησε.

Η απάντηση του Σπύρου Γιαννιώτη στην κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί»

Απάντηση στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Κολυμπάμε Μαζί», που, με αφορμή την υποψηφιότητα του Θοδωρή Μουστακαρία με το συνδυασμό «Νέο Κύμα», έδωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο επικεφαλής της κίνησης «Νέο Κύμα», Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε τη δική του απάντηση, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να στοχοποιηθεί ένας επιστήμονας, ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής, με την προσφορά και το προφίλ, του κ. Θοδωρή Μουστακαρία. Είναι γνωστή η πορεία του στον αθλητικό και ιατρικό χώρο και οφείλουμε όλοι να την σεβαστούμε. Θα ήταν φρόνιμο να μην επιλέγουμε μια στείρα και άνευ ουσίας αντιπολιτευτική τακτική αλλά να ασχοληθούμε με το πως θα θωρακίσουμε τα αθλήματα του υγρού στίβου την επόμενη ημέρα. Σε αυτή την δύσκολη εποχή άνθρωποι με τις γνώσεις και την εμπειρία του κ. Μουστακαρία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος είναι επικεφαλής της παράταξης «Νέο Κύμα» και διεκδικεί την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.