«Κολυμπάμε μαζί»: Στην αντεπίθεση για Μουστακαρία!

Η παράταξη του Σπύρου Γιαννιώτη, «Νέο Κύμα» ανακοίνωσε πως ο Θοδωρής Μουστακαρίας, πρόεδρος του Υδραϊκού, θα είναι μαζί του στις εκλογές της ΚΟΕ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης του Κυριάκου Γιαννόπουλου.

«Κολυμπάμε μαζί»: Στην αντεπίθεση για Μουστακαρία!

Η τοποθέτηση της κίνησης «Κολυμπάμε μαζί»

«Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Μουστακαρία, Προέδρου του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου ως υποψηφίου στις προσεχείς εκλογές της ΚΟΕ, με την ιδιότητα μέλους άλλου σωματείου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, και όχι του σωματείου που ο ίδιος προεδρεύει, δεν έχει προηγούμενο σε κανένα σπορ και σε καμία χώρα του κόσμου. Ως γνωστόν, το σωματείο του Υδραϊκού ΝΟ, μετά από την 8μηνη διαδικασία με αρκετές παρατάσεις, δεν κατάφερε να μπει στην πλατφόρμα της ΓΓΑ. Κρίθηκε επομένως ικανός ένας Πρόεδρος να διοικήσει στην Ομοσπονδία, όταν δεν κατάφερε το αυτονόητο με το δικό του σωματείο.

Με την απόφαση αυτή, που ουσιαστικά καταρρίπτει τη λογική και την ηθική αλλά κυρίως ακυρώνει τη μεγάλη προσπάθεια δεκάδων σωματείων να μπουν στην πλατφόρμα, τίθενται εύλογες απορίες και παράλληλα σοβαρό θέμα ηθικής τάξης που αφορά στην αξιοπιστία του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι αυτά που ακούμε τελευταία για δήθεν νέες πρακτικές, νέες διαδικασίες με περιτύλιγμα « Ολικής ποιότητα διοίκησης», καταρρίπτονται εξ’ ορισμού και επιβεβαιώνουν αυτό που η οικογένεια του υγρού στίβου συζητά πλέον ανοιχτά και χωρίς φόβο. Ότι δηλαδή, όχι μόνο υπάρχει πλήρης συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων, αλλά και εκατέρωθεν δεσμεύσεις που θα ολοκληρωθούν με την υποψηφιότητα του εκπροσώπου για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Κρίμα.

Το ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ θα συνεχίσει με αξιοπρέπεια, με όραμα και καθαρές προτάσεις να ετοιμάζει την επόμενη ημέρα του Υγρού Στίβου. Με βάση το πρόγραμμα και τους στόχους που έχουμε παρουσιάσει από καιρό, κοιτάμε στα μάτια τα σωματεία και θέτουμε στη διάθεση τους την τεχνογνωσία των στελεχών μας και πάνω απ’ όλα τη μεγάλη διοικητική τους εμπειρία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας