Ελλάδα – Βραζιλία 15-8: Κραβαρίτης: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ο συνεργάτης του Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης ξεκαθάρισε πως η πρόκριση θα κριθεί στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και όχι στον αγώνα της Τετάρτης (17/2) με το Μαυροβούνιο. Η ομάδα του Γκοΐκοβιτς συνέτριψε σήμερα (15/2) 21-7 τον Καναδά!

Ελλάδα – Βραζιλία 15-8: Κραβαρίτης: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ο άμεσος συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο της Εθνικής, είπε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βραζιλία:

«Εμφανιστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας που πάντα υπάρχει το άγχος και η πίεση. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αντιμετωπίζουμε την Τετάρτη το απόγευμα το Μαυροβούνιο, μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν μονίμως στις μεγάλες διοργανώσεις του πλανήτη. Είναι μια ομάδα ισοδύναμη με μας.

Θα πάμε χωρίς άγχος στο παιχνίδι αυτό, αφού γνωρίζουμε ότι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα θα κριθεί στα νοκ-άουτ παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας, θα αποφύγουμε την πανίσχυρη Κροατία στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Ελλάδα - Βραζιλία 15-8: Ξεμπούκωσε και...περιμένει το Μαυροβούνιο

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσουν οι Κροάτες και ποιον αντίπαλο θα θελήσουν να επιλέξουν για τον ημιτελικό του Σαββάτου. Εμάς ή τους Μαυροβούνιους; Άρα ας αποφύγουμε τα σενάρια. Ας κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Υπάρχει πολύς δρόμος για την πρόκριση. Πριν τον ημιτελικό υπάρχει ο προημιτελικός. Στον άλλο όμιλο τα παιχνίδια είναι όλα ανοικτά. Κανείς δεν γνωρίζει ποια ομάδα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την Παρασκευή στον προημιτελικό».

«Γάζωσε» τον Καναδά

Στον άλλο αγώνα του ομίλου της Εθνικής, το Μαυροβούνιο συνέτριψε σήμερα (15/2), 21-7 τον Καναδά και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Γκοΐκοβιτς την Κυριακή (14/2) είχε ρεπό λόγω της αποβολής της Τουρκίας.

Οι Μάτκοβιτς, Ίβοβιτς σημείωσαν από πέντε γκολ ενώ σκόραραν και οι Μπργκούλιαν 2, Πέρκοβιτς 1, Πέτκοβιτς 2, Βίντοβιτς 2, Ουκρόπινα 1, Σπάιτς 3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 αγώνες): Ελλάδα 4, Μαυροβούνιο 2 (1 αγώνα), Καναδάς 2, Γεωργία 0 (1 αγώνα), Βραζιλία 0.