Βλάχος: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο Ρότερνταμ»

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος ξεκαθάρισε πως στο προολυμπιακό τουρνουά στο Ρότερνταμ δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.

Βλάχος: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο Ρότερνταμ»

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, την Κυριακή (14/2) υποτίμησε τη Γεωργία, μετά το 8-4 πίστεψε πως ο αγώνας τελείωσε και λίγο έλειψε στο τέλος να αφήσει βαθμό ή βαθμούς.

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση επιθετικά ενώ αμυντικά η «γαλανόλευκη» στάθηκε εξαιρετικά στην τελευταία περίοδο, δεν δέχθηκε γκολ και έτσι ήρθε το 11-10.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην ιστοσελίδα των αγώνων για το ματς με τη Γεωργία αλλά και τη συνέχεια στο προολυμπιακό τουρνουά στο Ρότερνταμ.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τη Γεωργία και ήταν πολύ δύσκολο στο τέλος για εμάς. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι εδώ, δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα εάν δεν παίξεις καλά.

Γεωργία – Ελλάδα 10-11: Τι είπε ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης

Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά για το υπόλοιπο τουρνουά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, μια διοργάνωση δύσκολη. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, ακόμη και εάν μας θεωρούν από τα φαβορί του προολυμπιακού.

Γεωργία - Ελλάδα 10-11: Ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης γλίτωσε την Εθνική!

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας κατά τη διάρκεια του τουρνουά αφού δεν παίξαμε κανένα παιχνίδι για είκοσι ημέρες» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Θοδωρής Βλάχος.