Γεωργία – Ελλάδα 10-11: Τι είπε ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης

Ο Γιάννης Φουντούλης καθάρισε για λογαριασμό της εθνικής στον σημερινό (14/2) αγώνα με αντίπαλο τη Γεωργία. Τι δήλωσε ο αρχηγός για την πρεμιέρα και τη συνέχεια στην Ολλανδία

Γεωργία – Ελλάδα 10-11: Τι είπε ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, ο Γιάννης Φουντούλης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Με πέντε γκολ δικά του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 11 – 10 της Γεωργίας, με τον Χιώτη άσο να διαμορφώνει και το τελικό σκορ με τέρμα στην κόντρα πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Προολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών: Αποκλείστηκε η Τουρκία λόγω κρουσμάτων κορονοϊού!

Αμέσως μετά την συνάντηση ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης μίλησε στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας για τη νίκη επί της Γεωργίας αλλά και τη συνέχεια στο προολυμπιακό τουρνουά.

Γεωργία - Ελλάδα 10-11: Ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης γλίτωσε την Εθνική!

«Σίγουρα δεν κάναμε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα. Αυτό είναι φανερό. Εμείς δώσαμε τη δυνατότητα στην Γεωργία να παραμείνει ζωντανή στον αγώνα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εξασφαλίσει μία σημαντική διαφορά στο σκορ. Βέβαια η πρεμιέρα σε κάθε προολυμπιακό τουρνουά είναι ιδιαίτερη και επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Όσο περνούν οι μέρες τα παιχνίδια θα γίνονται πιο απαιτητικά. Ακολουθεί ο αγώνας με την Βραζιλία. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βάλουμε τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση και θα αλλάξουμε προς το καλύτερο το πρόσωπο που δείξαμε στην πρεμιέρα».