Πόλο: Αλλαγή ώρας στο Ελλάδα – Ισπανία

Το προγραμματισμένο για σήμερα (9/1) ματς της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών με αντίπαλο την Ισπανία άλλαξε ώρα. Σπριντ θα έχουμε στις 19.15.

Πόλο: Αλλαγή ώρας στο Ελλάδα – Ισπανία

Αλλαγές στο σημερινό (9/1) πρόγραμμα του World League που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν. Έτσι ο ημιτελικός της «γαλανόλευκης» του Θοδωρή Βλάχου με αντίπαλο την Ισπανία δεν θα ξεκινήσει στις 21.15 όπως αρχικά είχε οριστεί αλλά δυο ώρες νωρίτερα.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στις 19.15.

Εάν και εφόσον η «γαλανόλευκη» κερδίσει σήμερα στο Ντέμπρετσεν την Ισπανία προκρίνεται στο Super Final του World League. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε θα έχει ακόμη μία ευκαιρία αύριο (10/1) στον μικρό τελικό.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FINA) σε συνεργασία βέβαια με τους διοργανωτές, μετέφεραν για το βράδυ τον αγώνα της γηπεδούχου Ουγγαρίας με αντίπαλο την Κροατία (21.00) αν και είναι για τις θέσεις 5-8. Ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16.00.

Ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του Σάντρο Καμπάνια και το εξαιρετικό Μαυροβούνιο του Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς θα ξεκινήσει στις 17.30.

Έτσι το σημερινό (9/1) πρόγραμμα ανοίγει στις 15.45 με τον αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και τη Γαλλία για τις θέσεις 5-8.

Θα ακολουθήσουν οι δύο ημιτελικοί (Ιταλία – Μαυροβούνιο 17.30 και Ελλάδα – Ισπανία 19.15) και το βράδυ (21.00) θα κλείσει το πρόγραμμα ο αγώνας Ουγγαρία – Κροατία, για τις θέσεις 5-8.