Ανακοίνωση του Εθνικού για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ!

Η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε ανακοίνωση για το νέο κολυμβητήριο. Χαιρετίζει την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να κατασκευάσει νέο ανοιχτό κολυμβητήριο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Μάλιστα κάνει λόγο για το επόμενο βήμα που θα πρέπει να είναι η κατασκευή ενός προπονητηρίου στίβου.

Ανακοίνωση του Εθνικού για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ!

Επίσημη θέση για το νέο κολυμβητήριο πήρε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιά, που χαιρετίζει την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να κατασκευάσει νέο ανοιχτό κολυμβητήριο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

«Με Δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού ΟΦΠΦ, ο σύλλογος μας χαιρετίζει την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να κατασκευάσει νέο ανοιχτό κολυμβητήριο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Αποκάλυψη: Γιατί το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού πάει τώρα δίπλα από το ΣΕΦ

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. χαιρετίζει με ικανοποίηση την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να κατασκευάσει-όπως προβλέπει το σχετικό από ετών σχέδιο- ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ολυμπιακών διαστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κάτι που είναι απαραίτητο για την συνέχιση των επιτυχιών των μεγάλων ομάδων του Πειραιά, ΕΘΝΙΚΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι επί σειρά δεκαετιών οι πρωταγωνιστές του υγρού στίβου σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη κ.Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, διακεκριμένη αθλήτρια του Ομίλου μας, Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια, όπως και την πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα Τσιλιγκίρη Χριστίνα.

Ευχόμαστε το επόμενο βήμα της Περιφέρειας για τον αθλητισμό του Πειραιά να είναι η κατασκευή ενός πλήρους προπονητηρίου στίβου, το οποίο έχει στερηθεί εδώ και είκοσι χρόνια ο Πειραιάς.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Πατλάκας Ιωάννης».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας