Το παιχνίδι του στέμματος!

Οι ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις πισίνες ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και ξεκινούν την υπεράσπιση του θρόνου τους. Οι διεκδικητές του τίτλου και οι μάχες για την παραμονή.

Το παιχνίδι του στέμματος!

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από εκείνο το βράδυ του περασμένου Ιουλίου που εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αποθεώσουν τις αήττητες πρωταθλήτριες ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών των Πειραιωτών. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» πολίστες, οι πολίστριες και τα προπονητικά επιτελεία των δυο τμημάτων τραγουδούσαν μαζί με τον κόσμο για την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος και 8ου σερί στους άνδρες αλλά και του 11ου και 7ου σερί στις γυναίκες.

Από σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στη δράση ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκινούν την προσπάθειά τους με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων τους, ώστε να γράψουν νέες χρυσές σελίδες στην Ιστορία του συλλόγου. Στον Ολυμπιακό βέβαια ήδη έκαναν… σεφτέ με 2 τρόπαια.

Προ ημερών οι γυναίκες κατέκτησαν το πρώτο Σούπερ Καπ Ελλάδας κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ οι άντρες ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές στον 6ο τελικό του Σούπερ Καπ Ελλάδας απέναντι στον Εθνικό – έναν τίτλο που ήταν ο 100ός στο διάστημα μιας χρυσής δεκαετίας (2011-2020) για την «ερυθρόλευκη» οικογένεια! Ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος σε Α1 κατηγορία ανδρών και Α’ γυναικών, το «ΦΩΣ» σάς παρουσιάζει τους διεκδικητές των τροπαίων αλλά και τη μάχη των ομάδων για παραμονή στα μεγάλα «σαλόνια».

Το «ερυθρόλευκο» φαβορί, η Βουλιαγμένη και η… αντεπίθεση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Ξεκινώντας από το πρωτάθλημα πόλο της Α1 των ανδρών, οι Πειραιώτες για ακόμα μία χρονιά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανανέωσαν το ρόστερ τους με νέα πρόσωπα και νεαρά σε ηλικία, αλλά πλέον καλούνται να βρουν τη σωστή χημεία μεταξύ τους ώστε να διαβούν και φέτος τον δρόμο των επιτυχιών. Αναμφισβήτητα ο δρόμος των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση όχι μόνο του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πολλές ομάδες της κατηγορίας ενισχύθηκαν σημαντικά με την ελπίδα να μειώσουν την απόσταση από τον Ολυμπιακό και μένει πλέον να φανεί αν και φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θα δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί στο φινάλε, πέρα από τον στόχο μιας καλής πορείας στα «σαλόνια» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης έχοντας εντάξει τους Μυλωνάκη και Χαλυβόπουλο, που πέρσι αγωνίζονταν με το ερυθρόλευκο σκουφάκι, θα επιδιώξει με τη σειρά του να βάλει φρένο στην απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού. Παράλληλα, όμως, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ενίσχυσε σημαντικά το δυναμικό του με τους Γούνα και Μίτροβιτς από τον Ολυμπιακό αλλά και το βαρύ «πυροβολικό» της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Άλεξ Μπόουεν, φιλοδοξώντας να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη. Πέραν αυτών, Υδραϊκός, ΑΝΟ Γλυφάδας και Εθνικός θα προσπαθήσουν να είναι και πάλι ανταγωνιστικοί και να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.

Η ιστορική άνοδος της ΑΕΚ

Τα βλέμματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Α1 των ανδρών θα στραφούν φυσικά και στην προσπάθεια της ΑΕΚ, η οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 και κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, καθώς προέβησαν σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πόλο. Μαζί με την «Ένωση» ανέβηκε στα ελληνικά «σαλόνια» της υδατοσφαίρισης ο ΓΣ Περιστερίου αλλά και ο ΟΥΚ Βόλου (σ.σ. πήρε τη θέση του Παναθηναϊκού που αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας), που στοχεύουν φέτος στην παραμονή τους στον θεσμό. Ανάλογες βλέψεις έχουν ο ΠΑΟΚ, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο Πανιώνιος αλλά ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, ο οποίος μάλιστα παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στο νέο πρωτάθλημα.

Νέα σελίδα στις γυναίκες χωρίς Ασημάκη και Καμμένου

Στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των γυναικών τώρα, φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος είναι και εδώ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από την αήττητη κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος Ελλάδας και το δεύτερο νταμπλ στην Ιστορία του τμήματος. Ενόψει όμως της προσπάθειας που θα καταβάλουν τη νέα σεζόν για να διατηρήσουν τα πρωτεία τους, θα πορευτούν δίχως την Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα και έριξε τους τίτλους τέλους στην υπέρλαμπρη καριέρα της. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, πέρα από τις πολλές ανανεώσεις στα συμβόλαια αθλητριών, προσέθεσε στο δυναμικό της και τις Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου ώστε να φτάσει και πάλι στην κορυφή. Διεκδικητής του τίτλου θα είναι και ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης. Μόνο που αυτήν τη φορά δίχως την Αλεξία Καμμένου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά με την Αντιόπη Μελιδώνη η οποία θα προσπαθήσει στην πρώτη της σεζόν από το συγκεκριμένο πόστο να δείξει στην ομάδα του Λαιμού τον δρόμο των επιτυχιών. Πέραν αυτών, σε ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος στοχεύουν ο ΑΝΟ Γλυφάδας αλλά και ο Νηρέας Χαλανδρίου, που την περασμένη σεζόν είχε φτάσει και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και φέτος θα πορευτεί με προπονητή τον Ανέστη Πεσματζόγλου. Επιπρόσθετα, ο Εθνικός του Κώστα Φιτσανάκη, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας και ο Πανιώνιος θα επιδιώξουν μία καλή πορεία στην κατηγορία, ενώ με στόχο την παραμονή θα πορευτούν η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου αλλά και η ΑΕΚ - που την περασμένη αγωνιστική περίοδο εξασφάλισε την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» του πρωταθλήματος έχοντας το απόλυτο νικών στη Β’ κατηγορία. Με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στους άντρες και στις γυναίκες, αυτό που μένει να φανεί το επόμενο διάστημα είναι ποιες ομάδες θα καταφέρουν να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους, ώστε να ολοκληρώσουν με χαμόγελα τη σεζόν.

ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΑΝΔΡΕΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Εμμανουήλ Ζερδεβάς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Γιάννης Σύρμας.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Σκουμπάκης, Στυλιανός Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Αχιλλέας Γραμματικός, Ξενοφών Παππάς.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ: Χανς-Πίτερ Ντάουμπε (Αμερική), Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Εμμανουήλ Πρέκας, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Αθανάσιος Χρυσοσπάθης, Μάξγουελ Ίρβινγκ (Αμερική), Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος, Ιάσων Τουρκομένης.

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ: Κωνσταντίνος Κάκαρης, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Αναστάσιος Μύριλος.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Θοδωρής Βλάχος.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σταυρούλα Δουρέκα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χάνα Μπάκλινγκ (Αυστραλία).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ: Ελευθερία Πλευρίτου, Νικολέττα Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστις Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Νεφέλη-Χρυσούλα Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Ζωή Τζωρτζακάκη, Μαρία-Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Αμαλία Χριστοδούλου-Αούτ, Μυρτώ Υφαντή, Παναγιώτα Ζαχαρίου, Δήμητρα Θεοφανοπούλου, Μαρία-Κασιάννα Μαργαρίτη, Κίρα Κρίστμας (Καναδάς).

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ: Άλκηστις Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Χάρης Παυλίδης.

ΤΟ «ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ 2020-21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Στέφανος Γαλανόπουλος (Υδραϊκός), Αχιλλέας Γραμματικός (Απόλλων Σμύρνης), Χανς-Πίτερ Ντάουμπε (Λονγκ Μπιτς), Εμμανουήλ Πρέκας (Υδραϊκός), Μάριος Καπότσης (Στεάουα), Αθανάσιος Χρυσοσπάθης (Σέντες), Μάκγουελ Ίρβινγκ (Υδραϊκός).

ΕΦΥΓΑΝ: Στέφαν Ζιβογίνοβιτς, Στέλιος Δαλμάρας, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, Εμμανουήλ Μυλωνάκης, Μάρο Γιόκοβιτς, Αλέξανδρος Γούνας, Στέφαν Μίτροβιτς, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΗΡΘΑΝ: Εμμανουήλ Μυλωνάκης (Ολυμπιακός), Λούκα Λοζίνα (Γιούγκ), Γιάννης Αλαφραγκής (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Αριστείδης Χαλυβόπουλος (Ολυμπιακός), Χαράλαμπος Τρούλος (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου).

ΕΦΥΓΑΝ: Νίκολα Βούκσεβιτς, Κυριάκος Ποντικέας, Δημήτρης Σταμέλος, Αλέκος Ηλιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΉΡΘΑΝ: Αλέξανδρος Γούνας (Ολυμπιακός), Στέφαν Μίτροβιτς (Ολυμπιακός), Γεώργιος Τοράκης (Εθνικός Πειραιά), Μάριος Χατζηκυριακάκης (Υδραϊκός), Μιχαήλ-Άγγελος Γωνιωτάκης-Κορδέρας (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Αλεξάντερ Μπόουεν (Μλάντοστ Ζάγκρεμπ).

ΕΦΥΓΑΝ: Φώτης Σπηλιόπουλος, Ιωάννης Μπεριστιάνος, Διονύσιος Μητρόπουλος, Αχιλλέας Γραμματικός, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μπάντερ Αλ Μπούχτερ, Εμμανουήλ Τσιστράκης, Διονύσης Καρούντζος, Παναγιώτης Μπαμπανίκας, Γεώργιος Γκάτσος, Ελευθέριος-Άγγελος Χαϊδόπουλος, Άγγελος Χαραλαμπόπουλος.

ΑΕΚ

ΗΡΘΑΝ: Κωνσταντίνος Φλέγκας (Πανιώνιος), Νίκολας Ράτζεν (Ερυθρός Αστέρας), Μιχάλης Καζάζης (Πανιώνιος), Χρήστος Κουτσιαλής (Εθνικός Πειραιά), Νίκολας Βούκσεβιτς (ΝΟ Βουλιαγμένης), Νίκος Κουλιεράκης (ΝΟ Χίου), Γιάννης Κουρλιάφτης (ΝΟ Χίου), Μιχάλης Βέκκος (Πανιώνιος), Δημήτρης Σταμέλος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Λευτέρης Κατσινούλας (ΓΣ Ηλιούπολης), Παύλος Βλατάκης (Πανιώνιος).

ΕΦΥΓΑΝ: Λουκάς Λύκαρης, Δημήτρης Τίγκας, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος, Βασίλης Δαβίλας, Χριστόφορος Δερμιτζάκης, Αλέξανδρος Καψοκώλης, Γιώργος Χατζιδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΗΡΘΑΝ: Ντίλαν Γούντχεντ (Στάνφορντ), Μπέντζαμιν Στέφενσον (Μεντιτεράνι), Άγγελος-Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος (Απόλλων Σμύρνης), Ευστάθιος Χατζηστεφάνου (Παναθηναϊκός), Γιώργος Χριστοφορίδης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Ηλιόπουλος (ΝΟ Βουλιαγμένης), Γιώργος Ατιέ (ΓΣ Περιστερίου).

ΕΦΥΓΑΝ: Νίκος Αλβέρτης, Θωμάς Γαβαλάς, Διαμαντής Λεμπέσης, Κάιλ Τρας, Ιωάννης Μανιουδάκης, Μάριος Χατζηγούλας, Διονύσης Μπραΐμης, Μιχάλης Νιαρχάκος.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΗΡΘΑΝ: Αλέξανδρος Αθυμαρίτης (Αμερικάνικο κολλέγιο), Ιωάννης Γκαράνης (Παναθηναϊκός), Ορέστης Κοτσάφτης (Αμερικάνικο κολλέγιο), Εμμανουήλ Λιαπάκης (Εθνικός Πειραιά), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Παναθηναϊκός), Εμμανουήλ Τσαχιλίδης (Υδραϊκός), Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος (Ολυμπιακός), Τζόναθαν Χούπερ (Αμερικάνικο κολλέγιο), Τσάνσελορ Ραμίρεζ (Σάμπατς).

ΕΦΥΓΑΝ: Ιωάννης Γαβαλάς, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος, Μαρκ Ντε Σόουζα Ρεγουέλ, Γιώργος Αθυμαρίτης, Ιωάννης Αλαφραγκής, Νίκος Γαρδίκας, Μιχαήλ-Άγγελος Γωνιωτάκης-Κορδέρας, Χαράλαμπος Τρούλος, Κωνσταντίνος Μανδαλιός.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΗΡΘΑΝ: Φίλιππος Καραμπέτσος (Εθνικός Πειραιά), Χαρίλαος Αϊβαλιώτης (Τρίαινα Βούλας), Χρήστος Μπιτσάκος (Παναθηναϊκός), Διονύσης Καρούντζος (Απόλλων Σμύρνης), Μάθιου Φάρμερ (Σαμπαντέλ), Αλεξάντερ Μιρόνοφ (Καζάν).

ΕΦΥΓΑΝ: Μιχάλης Δανούρδης (Παναθηναϊκός), Άγης Φαναριώτογλου (σταμάτησε), Δημήτρης Καζάκος (Τρίαινα Βούλας), Αλέξανδρος Κουμής (ΝΟ Χανίων), Μιχάλης Ατιέ (ΓΣ Ηλιούπολης), Γιώργος Κουφόπουλος (Νηρέας Γέρακα).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΗΡΘΑΝ: Θωμάς Γαβαλάς (ΑΝΟ Γλυφάδας), Γιάννης Κωνσταντόπουλος (ΑΟΠΦ), Ράντοβαν Λατίνοβιτς (Νις Σερβίας), Νικήτας Κόχειλας (Υδραϊκός), Γιάννης Γαρδέρης (ΑΟΠΦ), Χαράλαμπος Ρομπόπουλος (ΑΟΠΦ), Γιάννης Πανταζόπουλος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Κατσαγούνος (Παναθηναϊκός).

ΕΦΥΓΑΝ: Φίλιππος Καραμπέτσος, Δημήτρης Κατσαγούνος, Μανώλης Λιαπάκης, Μιχάλης Θαλασσινός, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Γιώργος Τοράκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Δημήτρης Μοσχοβέλης (Παναθηναϊκός), Διονύσης Μπραΐμης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Κώστας Λιμαράκης (ΝΕ Πατρών), Ματθαίος Σαλτερής (Παναθηναϊκός), Γρηγόρης Καπετανάκης (Υδραϊκός), Γιάννης Σπυρόπουλος (Νηρέας Γέρακα), Γιώργος Καλαϊτζής (ΠΑΟΚ), Αχμέντ Μπακαράτ (Γκεζίρα).

ΕΦΥΓΑΝ: Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Φλέγκας, Μιχάλης Καζάζης, Μιχάλης Βέκκος, Μάριος Γεωργακόπουλος, Νίκος Δημακόπουλος.

ΠΑΟΚ

ΗΡΘΑΝ: Φίλιπ Ραντόγιεβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ξενοφών Σιορδίλης (ΟΦΘ), Ιωάννης Μαρινάγης (Βόλος), Γρηγόρης Γιαννόπουλος (Πανιώνιος), Παναγιώτης Μαραγκός (Φοίβος Συκεών).

ΕΦΥΓΑΝ: Κολμπένοφ, Γρηγοριάδης, Καλατζής, Παυλίδης, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Παπαδόπουλος, Βοζίκης, Αντιβαλίδης.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΗΡΘΑΝ: Αλέξανδρος Κουμής (ΓΣ Περιστερίου), Νίκολα Μπογκντάνοβιτς (Σέγκεντ), Ουίλιαμ Μπένετ (Πανεπιστήμιο Στάνφορντ), Τηλέμαχος Πίσσας (ΟΦΗ).

ΕΦΥΓΑΝ: Μάνθος Βουλγαράκης, Γιώργος Κατσουλάκης, Γιώργος Φωκάς.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ

ΗΡΘΑΝ: Γαβαλάς (ΑΟΠΦ), Παπαδόπουλος (Απόλλων Σμύρνης), Γούρας (Υδραϊκός), Ντρου Λούκας Χόλαντ (ΗΠΑ), Γκρούελ Τόμας-Γκόρντον (ΗΠΑ).

ΕΦΥΓΑΝ: Κουρλιάφτης, Κουλιεράκης, Ντούλος (σταμάτησε), Μπερτώλης.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

ΗΡΘΑΝ: Ιάσονας Γρηγοριάδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γκάτσος (Απόλλων Σμύρνης), Δημήτρης Στεργίου (ΝΟ Λάρισας), Νίκος Αλευρόπουλος (Ολυμπιακός).

ΕΦΥΓΑΝ: Σωτήρης Ιωακείμ (Νηρέας Χαλανδρίου), Γιάννης Μαρινάγης (ΠΑΟΚ), Ιάσονας Μάρκου (ΟΕΑΝΑΒ), Λευτέρης Ανδρής (ΟΕΑΝΑΒ).

ΥΔΡΑΪΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Βιτάλι Στατσένκο (TSOP Μόσχας), Ντάνιιλ Φρόλοφ (Ραντνίσκι), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (Εθνικός Πειραιά), Νίκος Αλβέρτης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μάριος Χατζηγούλας (ΑΝΟ Γλυφάδας), Άγγελος Φώσκολος (Σέγκεντ), Ιωάννης Μπεριστιάνος (Απόλλων Σμύρνης), Μιχάλης Θαλασσινός (Εθνικός Πειραιά), Νίκος Μακαντάνης (Ολυμπιακός), Εμμανουήλ Τσιστράκης (Απόλλων Σμύρνης).

ΕΦΥΓΑΝ: Εμμανουήλ Τσαχιλίδης, Άλεξ Όμπερτ, Νίκος Αλευρόπουλος, Γιώργος Γούρας, Μάξγουελ Ίρβινγκ, Εμμανουήλ Πρέκας, Μάριος Χατζηκυριακάκης, Νικήτας Κόχειλας, Γρηγόρης Καπετανάκης, Στέφανος Γαλανόπουλος.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Φωτεινή Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου), Σοφία Τορνάρου (Νηρέας Χαλανδρίου).

ΕΦΥΓΑΝ: Βασιλική Δούλη, Ελευθερία Φουντωτού, Αλεξάνδρα Ασημάκη (αποσύρθηκε).

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΗΡΘΑΝ: Ειρήνη Πάτρα (Λονγκ Μπιτς), Ιλς Κούλχαας (Κατάνια).

ΕΦΥΓΑΝ: Φεντερίκα Λαβί, Μαρία-Σωτηρία Ρακιντζή, Ελένη Ελληνιάδη, Έλλη Πρωτοπαπά, Ευδοκία Τσιμάρα, Ευφροσύνη Τσιμάρα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΗΡΘΑΝ: Ελευθερία Φουντωτού (Ολυμπιακός), Αγγελική Κολιτσοπούλου (Εθνικός), Αγγελική Γκίλλα (ΝΟ Βουλιαγμένης), Λυδία Κατσώνη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ελένη Μπινιάρη (Πανιώνιος), Χριστίνα Κάτσιου (ΓΣ Ηλιούπολης).

ΕΦΥΓΑΝ: Άννα Μαμόγλου, Μαριάννα Μαστρόκαλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΗΡΘΑΝ: Αλεξάνδρα Ακριτίδου (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μαρία-Σωτηρία Ρακιντζή (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ελένη Ελληνιάδη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Άννα Μαμόγλου (ΑΝΟ Γλυφάδας), Ιωάννα Χέλμη (Πανιώνιος), Βασιλική Χάιτα (Πανιώνιος), Μαργαρίτα Μπιτσάκου (ΝΕ Πατρών.

ΕΦΥΓΑΝ: Κέλλυ Μπίσμπα (αποσύρθηκε), Αναστασία Λούδη, Αγγελική Κολιτσοπούλου, Ελευθερία Τζελέπη, Κούμπρα Κους, Μικέλα Πουλοπούλου.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΗΡΘΑΝ: Χρυσή Καζάνα (Λιλ), Νιόβη Ζοφώλη (ΝΟ Ρεθύμνου), Τόνια Σολανάκη (Πανιώνιος), Αναστασία Κόκκινου (ΓΣ Περιστερίου), Δήμητρα Μανιάτη (ΝΕ Πατρών), Ελευθερία Τζελέπη (Εθνικός Πειραιά), Μέλανι Παλάρο Ντίαζ (Σέντες), Μίλα Γκλούσκεβιτς.

ΕΦΥΓΑΝ: Ευγενία Πουστινίκοβα, Σταυρούλα Παπαϊωάννου, Ιόλη Μπενέκου, Βασιλική Τσιάρα, Ραφαηλία Λαμπρονίκου, Δέσποινα Καλογιάννη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΗΡΘΑΝ: Μαρία Μπογκατσένκο (Χάποελ Πετάχ Τίκβα), Νοφάρ Χόσμπεργκ (Κίριατ Τιβόν).

ΕΦΥΓΑΝ: Κωνσταντίνα Ξανθοπούλου, Δήμητρα Παπαναστασίου, Χριστίνα Μαντουδιώτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου.

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

ΗΡΘΑΝ: Μαρία Μπαλάτσα (Λιλ), Μικέλα Πουλοπούλου (Εθνικός Πειραιά), Βένια Καραχριστοδούλου (ΑΕΚ), Ευδοκία Τσιμάρα (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ευφροσύνη Τσιμάρα (ΝΟ Βουλιαγμένης).

ΕΦΥΓΑΝ: Δήμητρα Μιχαηλίδου, Δήμητρα Μανιάτη, Εύα Λούδη, Αφροδίτη Παπαδοπούλου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΗΡΘΑΝ: Ραφαηλία Λαμπρονίκου (ΝΟ Λάρισας).

ΕΦΥΓΑΝ: Νιόβη Ζοφώλη, Βικτόρια Ζοφώλη, Ιωάννα Μαρκαντώνη, Ζωή Φραγκιουδάκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Βασιλική Τσιάρα (ΝΟ Λάρισας), Δήμητρα Παπαναστασίου (Νηρέας Χαλανδρίου), Ανθή Παπαναστασίου (ΓΣ Περιστερίου), Κωνσταντίνα Ξανθοπούλου (Νηρέας Χαλανδρίου), Ευγενία Πουστινίκοβα (ΝΟ Λάρισας).

ΕΦΥΓΑΝ: Άννα Τούρου, Ιωάννα Χέλμη, Ελένη Μπινιάρη, Κατερίνα Λιαπάκη, Κωνσταντίνα Δημοπούλου, Αντωνία Σολανάκη.

ΑΕΚ

ΗΡΘΑΝ: Φεντερίκα Λαβί (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ιόλη Μπενέκου (ΝΟ Λάρισας), Αναστασία Λούδη (Εθνικός Πειραιά), Εύα Λούδη (ΝΕ Πατρών), Μαριάνα Μαστρόκαλου (ΑΝΟ Γλυφάδας), Βικτώρια Ζοφώλη (ΝΟ Ρεθύμνου), Σμαράγδα Γροζοπούλου (ΑΝΟ Γλυφάδας).

ΕΦΥΓΑΝ: Βένια Καραχριστοδούλου, Βασιλεία Μαυρέλου, Δέσποινα Ποδαρά, Ελευθερία Μπακομήτρου, Κατερίνα Παυλή, Γεωργία Ασκερίδου, Ελένη Κανάκη, Χριστίνα Δημητροκάλλη.