Πλευρίτου: «Σημαντικό για την ψυχολογία το ματς με τη Βουλιαγμένη»

Σημαντικό για την ψυχολογία των αθλητριών του Ολυμπιακού χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη η Ελευθερία Πλευρίτου.

Πλευρίτου: «Σημαντικό για την ψυχολογία το ματς με τη Βουλιαγμένη»

Η Ελευθερία Πλευρίτου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γλυφάδα, όπου είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε μετά από πολύ καιρό, πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκει ρυθμό παρά το μεγάλο διάστημα της διακοπής και πλέον είμαστε στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από το νταμπλ. Έχουμε μπροστά μας το πρώτο από τα τρία ματς με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, το οποίο είναι σημαντικό κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι».

Τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο υποδέχεται την Τρίτη (30/6) στις 19:30 η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες», που προέρχονται από την άνετη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, έχουν εξασφαλίσει (μαζί με τον ΝΟΒ) την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η Γ' φάση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (2/7) με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας οι Πειραιώτισσες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας