Χάρης Παυλίδης: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το σημαντικό»

Ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τη Βουλιαγμένη στη β’ φάση του πρωταθλήματος γυναικών και θα μπει με πλεονέκτημα τριών βαθμών στην γ’ φάση. Βέβαια ο προπονητής Χάρης Παυλίδης έχει στο μυαλό του το ματς του Σαββάτου με το ΝΟΒ για την Euroleague.

Χάρης Παυλίδης: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το σημαντικό»

Με 2-0 νίκες ο Ολυμπιακός, «καθάρισε» τη Βουλιαγμένη στην β’ φάση του πρωταθλήματος γυναικών και θα έχει αβαντάζ τριών βαθμών στην γ’ φάση.

Για την ώρα πάντως αυτό που απασχολεί τον προπονητή Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του, είναι ο προημιτελικός του Σαββάτου στο Χαλάνδρι κόντρα στη Βουλιαγμένη για την Euroleague.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης είπε για τη νίκη της Τρίτης (4/2) στο Λαιμό και τη συνέχεια: «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα και με τις μικρές αθλήτριες, ειδικά μετά από το σημείο που άνοιξε η διαφορά. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το σημαντικό, το ξέρουμε, το ξέρει και η Βουλιαγμένη.

Δεν περιμένουμε ότι η Βουλιαγμένη θα κάνει εμφάνιση σαν τη σημερινή, θα είναι πιο κλειστό το παιχνίδι, με μεγαλύτερο άγχος και στρες και για τις δυο ομάδες, γιατί διακυβεύονται πολύ περισσότερα πράγματα».

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, από την πλευρά της επεσήμανε: «Μετά από τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, είχαμε δυο παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη μέσα σε μια εβδομάδα, για το πρωτάθλημα. Πήραμε τις δυο νίκες που θέλαμε και μαζί το πλεονέκτημα για την επόμενη φάση.

Τώρα εστιάζουμε όλη την προσοχή μας στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Αυτός είναι ο σημαντικός αγώνας και θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague».