Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 8-16: Άλλη κλάση και πλεονέκτημα τριών βαθμών στην γ’ φάση

Ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός απόψε (4/2) στο Λαιμό. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κέρδισαν εύκολα 16-8 τη Βουλιαγμένη, έκαναν το 2-0 στις νίκες και στην γ’ φάση του πρωταθλήματος θα μπουν με πλεονέκτημα τριών βαθμών έναντι του ΝΟΒ.

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 8-16: Άλλη κλάση και πλεονέκτημα τριών βαθμών στην γ’ φάση

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε. Ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε από το Λαιμό. Κέρδισε 16-8 τη Βουλιαγμένη στον δεύτερο αγώνα για την β’ φάση του πρωταθλήματος και έτσι θα μπει στην επόμενη με πλεονέκτημα τριών βαθμών έναντι του ΝΟΒ.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, λίγες μέρες πριν από την Ευρωπαϊκή «ναυμαχία» με την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου για τα προημιτελικά της Euroleague – το Σάββατο το πρώτο ματς στο Χαλάνδρι – έδειξαν ανωτερότητα και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στον στόχο τους.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 8-16 (3-3, 1-3, 3-5, 1-5)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 2, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 2, Νίνου Ειρ. 1, Πάτρα 2, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή, Ρακιντζή, Μαυρωτά Λ., Τσιμάρα, Μουστακαρία

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλους Χ., Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Κανετίδου, Δούλη, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 5, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Φουντωτού 1, Σιούτη