Διαμαντοπούλου: «Κοιμάμαι και ξυπνάω με την πρόκριση στο μυαλό μου»

Για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο γυναικών μίλησε η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Διαμαντοπούλου: «Κοιμάμαι και ξυπνάω με την πρόκριση στο μυαλό μου»

Δηλώσεις στο σάιτ της ΚΟΕ έκανε η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος πόλο γυναικών Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην έναρξη του 34ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στην διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω αυτής της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η Διαμαντοπούλου είπε:

Για τον τραυματισμό της:

«Έχω μερικά σκαμπανεβάσματα στους πόνους στο χέρι, όμως είμαι σε καλύτερη κατάσταση και σιγά-σιγά επανέρχομαι στο απόλυτο. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην εθνική και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μία Ολυμπιακή χρονιά και πλέον κοιμάμαι και ξυπνάω με την πρόκριση στο μυαλό μου»

Για την προετοιμασία και τους στόχους της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό:

«Η προετοιμασία ήταν αρκετή για να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας. Σίγουρα δεν τα έχουμε λύσει ακόμα όλα, όμως μέσα από τα παιχνίδια θα υπάρχει βελτίωση. Αντιμετωπίζουμε μερικά προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι περισσότερες κοπέλες προερχόμαστε από μεστές από αγώνες σεζόν, αλλά είναι ένα δεδομένο με το οποίο πορευόμαστε. Έχουμε σαν ομάδα και καλές και κακές στιγμές έως τώρα, όμως έχουμε πολλές δυνατότητες και είμαστε έτοιμες. Στόχος μας είναι ο υψηλότερος, δεν μας αρκούν τα μέτρια. Κυνηγάμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχουμε μεγάλη προσμονή για τα παιχνίδια, χωρίς να τα παρατήσουμε εάν κάτι δεν πάει καλά»