Παυλίδης: «Όταν παίζουμε έτσι, κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα του αλλά και για το πλάνο που ακολούθησε κόντρα στη Βουλιαγμένη. 

Παυλίδης: «Όταν παίζουμε έτσι, κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε στην έδρα της Βουλιαγμένης με 9-5 και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 2-2.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης στάθηκε στο τακτικό κομμάτι της αναμέτρησης ενώ η Χάνα Μπάκλινγκ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στον πέμπτο και καθοριστικό τελικό της Πέμπτης (16/5, 19:30).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, είχαμε καλύτερη ψυχολογία και πιο σωστά τελειώματα στις επιθετικές προσπάθειες μας. Δεν φοβηθήκαμε να σουτάρουμε και είχαμε πολύ καλύτερο ρυθμό. Ήμασταν πολύ καλοί και στον παίκτη παραπάνω αλλά και στον παίκτη λιγότερο. Αυτά ήταν που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας. Η άμυνα μας είναι σταθερά καλή και το ζητούμενο μας σήμερα ήταν η επίθεση. Σήμερα πήγαν καλύτερα τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Ένα σκορ κοντά στα οκτώ με εννιά γκολ είναι αυτό που μας δίνει τη νίκη, γιατί η άμυνα μας είναι δύσκολο να δεχτεί πάνω από πέντε με έξι γκολ μέσο όρο. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μου έτσι όπως παίζει μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ καλή ομάδα και την Πέμπτη περιμένουμε να γίνει ένα παιχνίδι, αντάξιο των δυο ομάδων».


Η πρώτη σκόρερ του αγώνα, Χάνα Μπάκλινγκ, δήλωσε: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Βουλιαγμένη, μέσα στην έδρα της. Τα δώσαμε όλα σε άμυνα και επίθεση και ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Τώρα ανυπομονούμε για τον πέμπτο τελικό της σειράς στο σπίτι μας, στο Παπαστράτειο. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να το γεμίσουν, να μας υποστηρίξουν με τον μοναδικό τους παλμό και με την ώθηση τους να φτάσουμε στη νίκη».

Η Άλκηστη Αβραμίδου από την πλευρά της είπε: «Τα δώσαμε όλα. Ξέραμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να γυρίσουμε για τον τελευταίο αγώνα στην έδρα μας. Το 9-5 τα λέει όλα. Μπήκαμε μέσα χωρίς άγχος και αποφασισμένες για τη νίκη. Είχαμε την ψυχραιμία σε πολλές φάσεις να δούμε τον ελεύθερο παίκτη και να σουτάρουμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε στον τελευταίο τελικό. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Σίγουρα ο κόσμος σήμερα μας έδωσε το κάτι παραπάνω, δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει και να μας εμψυχώνει και την Πέμπτη τους περιμένουμε στο Παπαστάτειο να μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα τα δώσουμε όλα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».