Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τέταρτο τελικό

Έτοιμες για τον κρίσιμο τελικό της Δευτέρας (13/5) είναι οι «ερυθρόλευκες» που θέλουν πάση θυσία τη νίκη. 

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τέταρτο τελικό

Μετά την ήττα στον Πειραιά από την Βουλιαγμένη η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2.

Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό της Δευτέρας (13/5, 19:00), με τον Χάρη Παυλίδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πλην της δεδομένης απουσίας της Χρυσής Διαμαντοπούλου.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη τότε η σειρά μεταφέρεται στο κολυμβητήριο «Π.Καπαγέρωφ» την ερχόμενη Πέμπτη (16/5).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η Άλκηστη Αβραμίδου ενόψει του 4ου τελικού δήλωσε τα εξής: «Μετά το αποτέλεσμα στον 3ο τελικό, είμαστε σε μια κατάσταση που δεν έχουμε περιθώρια και άλλη απώλεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αντιδράσει και θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε παίξει το καλό μας παιχνίδι. Είμαστε πολύ αποφασισμένες για το παιχνίδι της Δευτέρας όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στον 5ο τελικό στο Παπαστράτειο με τον κόσμο μας όπου θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».