Νέες διαμαρτυρίες η Καμμένου, κανένα πέναλτι στην τελευταία φάση (pics)

Η Βουλιαγμένη επικράτησε του Ολυμπιακού στα πέναλτι σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που λίγο έλειψε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας να…τιναχτεί στον αέρα.  

Νέες διαμαρτυρίες η Καμμένου, κανένα πέναλτι στην τελευταία φάση (pics)

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής περιόδου με το σκορ στο 4-4, έγινε μια φάση που σήκωσε κουβέντα και πάνω από όλα τις διαμαρτυρίες της Αλεξίας Καμμένου.

Η προπονήτρια του ΝΟΒ λίγο έλειψε να…τινάξει τον τελικό στον αέρα αλλά η άμεση παρέμβαση της Κικής Λιόση (άμεση βοηθός της), τα πνεύματα ηρέμησαν και πήγαμε ήρεμα στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο ΝΟΒ πήρε τη νίκη. Εάν και εφόσον η Βουλιαγμένη δεν είχε κερδίσει σήμερα, ακόμη η προπονήτρια του ΝΟΒ θα μιλούσε για την τελευταία φάση.

Εδώ λοιπόν θα πρέπει να εξηγήσουμε γιατί στην τελευταία φάση δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Η Ξενάκη γυρίζει καταπληκτικά, βάζει πλάτη την Μπάκλινγκ και σταματά θεωρώντας πως οι Σταυρίδης, Μπουδραμής θα καταλόγιζαν πέναλτι.

Σωστά οι δυο ρέφερι δεν καταλόγισαν πέναλτι γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε παράβαση. Η Ξενάκη έκανε υπέροχη προσπάθεια, γύρισε αλλά σταμάτησε και δεν συνέχισε την κίνησή της.

Δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πάρει το πέναλτι. Να το κερδίσει ουσιαστικά, κάτι που τελικά δεν έγινε. Οι Σταυρίδης, Μπουδραμής είναι από τους πλέον έμπειρους ρέφερι όχι μόνο της χώρας.