Παυλίδης: «Κερδίσαμε δίκαια, φανερά καλύτερη ομάδα»

Μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως ουσιαστικά έχει τελειώσει η υπόθεση του πλεονεκτήματος της έδρας. 

Παυλίδης: «Κερδίσαμε δίκαια, φανερά καλύτερη ομάδα»

Μεγάλη νίκη για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσα στο Λαιμό επί της Βουλιαγμένης. Τέσσερις ημέρες μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο Θρύλος με το τρίποντο επί της Βουλιαγμένης ουσιαστικά…τελείωσε και την υπόθεση πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ.

Ο «καπετάνιος» της ομάδας του Πειραιά, Χάρης Παυλίδης τόνισε: «Παίξαμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση ιδιαιτέρως στο δεύτερο ημίχρονο. Βρήκαμε γκολ στην κόντρα, στον παραπάνω, ελέγξαμε το ματς φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Στην αρχή ήμασταν διστακτικοί, αλλά στη συνέχεια δείξαμε ότι είμαστε φανερά καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια. Εξασφαλίσαμε ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέι οφ και πλέον θα προετοιμαστούμε εξ’ ολοκλήρου για τον ημιτελικό με το Ν.Ο.Β. στο Final 4 της Ευρωλίγκας».

«Υπερισχύει η ποιότητά μας»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου από την πλευρά της τόνισε: «Πέρα από το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας, η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική και για λόγους ψυχολογίας ενόψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων αφού θα αντιμετωπίσουμε τη Βουλιαγμένη και στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας. Σίγουρα και οι δυο ομάδες είμαστε καλές αλλά βλέπουμε ότι ποιότητά μας υπερισχύει. Από κει και πέρα συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτερες».