Τα συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ και τα δάκρυα που δεν συγκράτησαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το Champions League στη Βαρκελώνη, ενώ ΚΑΕ και ΠΑΕ αποθέωσαν την γυναικεία ομάδα πόλο.

Τα συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ και τα δάκρυα που δεν συγκράτησαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σαμπαντέλ από την οποία και ηττήθηκε με 16-10 και δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Champions League γυναικών.

Κατά την απονομή των ασημένιων μεταλλίων τα κορίτσια της ομάδας του Πειραιά δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε κλάματα για την απώλεια του τροπαίου στη Βαρκελώνη.

Κατά τα άλλα όλος ο σύλλογος συνεχάρη τα κορίτσια για την απόδοση του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει σε ανάρτηση της στα social media:

«Η γυναικεία ομάδα πόλο δεν κατάφερε να επιστρέψει από την Βαρκελώνη με την Κούπα του Champions League,ωστόσο, για πολλοστή φορά μας έκανε υπερήφανους με την παρουσία της σε έναν ακόμη μεγάλο τελικό! Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας πορεία!».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της σε ανάρτηση της ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την συμμετοχή της στον τελικό του LEN Champions League! Είμαστε υπερήφανοι για εσάς!».