Χριστογεώργος: «Τρελή χαρά και υπερηφάνεια, δικαίωση για όλους μας»
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία, τη σκληρή προσπάθεια της περσινής σεζόν και τη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Νίκος Χριστογεώργος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μετά τη μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ, τονίζοντας πως η κατάκτηση αποτελεί δικαίωση για όλους όσοι προσπάθησαν σκληρά την περσινή σεζόν.
«Τρελή χαρά και υπερηφάνεια. Παλέψαμε και το αξίζαμε. Φτάσαμε εδώ γιατί πέρυσι κάναμε έναν σκληρό αγώνα και τα καταφέραμε. Είναι δικαίωση για όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στη διαδικασία των πέναλτι, εξηγώντας πως οι αποφάσεις του τερματοφύλακα βασίζονται κυρίως στην πρόβλεψη. Παράλληλα, στάθηκε στη βοήθεια που είχε από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Διονύση Χιώτη.
«Ποτέ δεν ξέρεις πού θα εκτελέσει ο αντίπαλος στα πέναλτι. Μαντεύεις πιο πολύ. Με βοήθησε ο προπονητής, ο Χιώτης. Είναι ο πιο κατάλληλος και με κλειστά μάτια κάνω ό,τι μου είπε. Όπως κάνω πάντα».
Μάλιστα, παραδέχθηκε πως στο πέναλτι του Ανδρούτσου δεν είχε καταφέρει να προβλέψει τη γωνία: «Δεν το έπιανα με τίποτα το πέναλτι του Ανδρούτσου».