Βάσω Πλευρίτου: «Είμαστε κοντά να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Στη μεγάλη ένταση και στο πάθος που έδειξε η Εθνική Πόλο Γυναικών στάθηκε η πολυτιμότερη του προημιτελικού Βάσω Πλευρίτου σε δηλώσεις της για την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Ιταλία.

Βάσω Πλευρίτου: «Είμαστε κοντά να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα προκρίθηκε η Εθνική Πόλο Γυναικών, νικώντας με 14-12 την Ιταλία με την Βάσω Πλευρίτου να ανδεικνύεται πολυτιμότερη του αγώνα.

Με το πέρας του προημιτελικού, η Βάσω Πλευρίτου μίλησε:

Για την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία: «Αρχικά είχαμε πολλή ένταση και πάθος στο παιχνίδι. Νομίζω δεν αμφισβήτησε καμία παίκτρια αυτό το αποτέλεσμα όπως κι αν πήγαινε το σκορ είχαμε άσχημα παιχνίδια στο παιχνίδι καθώς δε γίνεται να μη κάναμε λάθη. Το θέλουμε τόσο πολύ που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει!

Απολαύσαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε κάνει πάρα πολύ δουλειά και προπόνηση. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και είμαστε θεωρώ πιο χαλαρές αλλά και παράλληλα στρεσαρισμένες γιατί ότι κι αν έγινε στο Ευρωπαϊκό το αφήσαμε πίσω και τώρα θέλουμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα. Είναι ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα που το οποίο λείπει για πολλά χρόνια από τη συλλογή. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά να το διεκδικήσουμε».

Για τον ημιτελικό κόντρα στην Ουγγαρία: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Άλλη ομάδα αντιμετωπίσαμε στο Ευρωπαϊκό και άλλη στο Παγκόσμιο ωστόσο ξέρουμε την Ουγγαρία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».