Ολυμπιακός: «Ναυμαχία» με την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, το Σάββατο (21/10), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στις 17:00, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ολυμπιακός: «Ναυμαχία» με την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, το Σάββατο (21/10), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά την άνετη επικράτηση (26-0) επί του Ηλυσιακού στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στην Ευρώπη με «ελληνικό» ντέρμπι.

Στις 17:00, οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μετά την εντός έδρας νίκη (15-8) επί της Ούιπεστ στην πρεμιέρα, δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά και στοχεύει στο «δύο στα δύο» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο Final-4.

Στο ματς πρωταθλήματος (3η «στροφή») με αντίπαλο τον ΝΟΒ, οι νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν με 10-6 στο Παπαστράτειο του Πειραιά.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Κραβαρίτης, δήλωσε: «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, για το Champions League και θέλουμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας φέρουν πιο κοντά στο Final-4, που είναι και ο στόχος μας. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στο παιχνίδι και ξέρουμε, πως η Βουλιαγμένη θα έρθει διαφορετική στον Πειραιά, σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος. Έχουν επενδύσει στην ομάδα, έρχονται με μία ξένη επιπλέον και θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Ξέρουμε πως ο κόσμος μας θα δώσει το παρών και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Με τον κόσμο μας, λοιπόν, για μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια».

Από την πλευρά της, η διεθνής περιφερειακή του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου, υπογράμμισε: «Αρχικά, στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι ένας αγώνας με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τον όμιλο που βρισκόμαστε και τη συνέχειά του. Σίγουρα, για εμάς προτεραιότητά είναι να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα στην άμυνα και να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και τον πλουραλισμό στην επίθεση. Από ‘κει και πέρα, δεν κοιτάμε πως κερδίσαμε στον αγώνα του πρωταθλήματος, γιατί τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι πολύ διαφορετικά. Επομένως, θέλουμε από την αρχή να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε άλλη μία νίκη στην Ευρώπη».