Νικόλ Ελευθεριάδου: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διατηρήσει το καλό του πρόσωπο στην άμυνα απέναντι στην Βουλιαγμένη για το Champions League

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (21/10, 17:00) τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η διεθνής περιφερειακή του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου, μιλώντας ενόψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης υπογράμμισε πως:

«Αρχικά, στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι ένας αγώνας με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τον όμιλο που βρισκόμαστε και τη συνέχειά του.

Σίγουρα, για εμάς προτεραιότητά είναι να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα στην άμυνα και να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και τον πλουραλισμό στην επίθεση.

Από ‘κει και πέρα, δεν κοιτάμε πως κερδίσαμε στον αγώνα του πρωταθλήματος, γιατί τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι πολύ διαφορετικά. Επομένως, θέλουμε από την αρχή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε άλλη μία νίκη στην Ευρώπη».