Βουλιαγμένη: Έμειναν και οι Μαρία Πάτρα, Έιμι Ριτζ

Δύο ακόμη ανανεώσεις για τη Βουλιαγμένη στις γυναίκες. Μετά τη Μαρίνα Κοτσιώνη έμειναν και οι Μαρία Πάτρα, Ριτζ.

Βουλιαγμένη: Έμειναν και οι Μαρία Πάτρα, Έιμι Ριτζ

Οι Μαρία Πάτρα, Έιμι Ριτζ παραμένουν στη Βουλιαγμένη. Μετά την Κοτσιώνη, ανακοινώθηκε η παραμονή τους στην ομάδα του Λαιμού.

Η ανακοίνωση για την Έιμι Ριτζ

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια Amy Ridge.

Η διεθνής παίκτρια από την Αυστραλία, τη σεζόν 2021-2022 έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα συνεχίσει να φοράει το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Amy Ridge είναι βασικό μέλος της Εθνικής Αυστραλίας, έχοντας συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περυσινό καλοκαίρι, ενώ μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις.

Στις πρώτες δηλώσεις της, ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Όμιλο, η 26χρονη αμυντικός είπε τα εξής στο nov.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που υπέγραψα για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, αλλά επίσης επειδή θα «χτίσουμε» πάνω στην πορεία της περσινής σεζόν. Ανυπομονώ να δουλέψω με την Κική Λιόση, τη νέα μας προπονήτρια και να θέσουμε υψηλότερους στόχους όλοι μαζί».

Η ανακοίνωση για τη Μαρία Πάτρα

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν ότι η Μαρία Πάτρα παραμένει στην οικογένεια του Ομίλου, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο (2) έτη.

Η Μαρία Πάτρα φοράει το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. από το 2016 και αποτελεί βασικότατο μέλος της γυναικείας ομάδας του Ομίλου, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας το 2019 στη Χίο, καθώς και της Εθνικής ομάδας γυναικών, με την οποία έχει κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018. Έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται ως επί το πλείστον ως αμυντικός.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίο της, η Μαρία Πάτρα, δήλωσε στο nov.gr:

«Ευχαριστώ την διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. και να εκπροσωπώ την ιστορία του. Ο Ν.Ο.Β. ήταν, είναι και θα είναι στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος και ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στην ελίτ της Ευρώπης. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την συνεργασία με την νέα προπονήτρια του Ν.Ο.Β., Κική Λιόση».