Βουλιαγμένη: Παρέμεινε η Μαρίνα Κοτσιώνη

Η Μαρίνα Κοτσιώνη ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη: Παρέμεινε η Μαρίνα Κοτσιώνη

Η διεθνής τερματοφύλακας, Μαρίνα Κοτσιώνη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΝΟΒ.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Μαρίνα Κοτσιώνη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Μαρίνα Κοτσιώνη έχει γεννηθεί το 1999 και βρίσκεται στην οικογένεια του Ομίλου από 16 ετών, όταν και έκανε τη μεταγραφή της από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αποτελεί βασικό μέλος της γυναικείας ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια.

Με την Εθνική ομάδα έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στη Νέα Ζηλανδία τον Δεκέμβριο του 2016, στο Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών το 2018 στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, ενώ στο ίδιο μέρος το 2019 με την Εθνική ομάδα Νέων γυναικών πήρε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παράλληλα, με την Εθνική ομάδα γυναικών έχει συμμετάσχει στο Europa Cup του 2019 στην Ιταλία, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού το 2019.

Της ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες», αναφέρει ο Όμιλος.

Η διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα φορέσω το σκουφάκι της Βουλιαγμένης. Ευχαριστώ πολύ τον όμιλο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και εύχομαι να καταφέρουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα».