Μυριοκεφαλιτάκη: «Πάμε για το 2-0 στη Γλυφάδα»

Ο Ολυμπιακός έκανε σχετικά εύκολα το 1-0 στη σειρά των τελικών στις γυναίκες. Οι δηλώσεις των Τσίριτς, Μυριοκεφαλιτάκη μετά το τέλος του αγώνα με τη Γλυφάδα. 

Μυριοκεφαλιτάκη: «Πάμε για το 2-0 στη Γλυφάδα»

Ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς μετά τη νίκη επί του ΑΝΟΓ, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μας, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μου άρεσε ο τρόπος που ξεκίνησαν τα κορίτσια, αλλά θέλω να συνεχίσουμε έτσι, να δώσουμε το 100% μας, να δείξουμε το υψηλό μας επίπεδο. Σε κάποια σημεία, χάσαμε τη συγκέντρωση μας, είναι λογικό, αλλά πρέπει να το διορθώσουμε, για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στον επόμενο τελικό».

Η φουνταριστή της ομάδας του Πειραιά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη τόνισε: «Στο ξεκίνημα, πηγαίναμε κοντά-κοντά με τη Γλυφάδα, αλλά στη συνέχεια, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μας, αλλά και ότι μπορούμε και βρίσκουμε τον τρόπο να τα βγάζουμε πέρα όταν είμαστε κοντά στο σκορ με μια ομάδα. Η ομάδα είναι δουλεμένη, υπάρχει ένα σύστημα και ένα πλάνο από τον προπονητή μας, το οποίο ακολουθούμε. Την Τρίτη, αγωνιζόμαστε στην έδρα της Γλυφάδας, θα πάμε εκεί για τη νίκη και το 2-0».