Ξενάκη: «Να δείξουμε τον σεβασμό και τη σοβαρότητα που χρειάζεται με Νηρέα»

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού αγωνίζονται ξανά για την Α1 Γυναικών υποδεχόμενες αυτή τη φορά τον Νηρέα Χαλανδρίου το Σάββατο (9/4, 16.00) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ξενάκη: «Να δείξουμε τον σεβασμό και τη σοβαρότητα που χρειάζεται με Νηρέα»

Χωρίς… φρένο συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι τρεις φορές πρωταθλήτριες Ευρώπης, μετά την ιστορική «back to back» κατάκτηση της Euroleague την Κυριακή (3/4) και την εντός έδρας νίκη (13-8) επί της ΑΕΚ την Τετάρτη (6/4), αντιμετωπίζουν τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Η ομάδα του Πειραιά θα παίξει το Σάββατο (9/4) στις 16.00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», για την 21η στροφή της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες», που παραμένουν αήττητες σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Χαλανδρίου, ώστε να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μίλησε η Έλενα Ξενάκη τονίζοντας σχετικά:

«Ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος, με μία ομάδα που ξέρουμε τη δυναμικότητα της και αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή μας να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις μικρότερες παίκτριες. Παρόλα αυτά, είναι ένας αγώνας για το πρωτάθλημα και πρέπει να δείξουμε τη σοβαρότητα και τον σεβασμό που αρμόζει, θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε νικηφόρα».