Ολυμπιακός: «Πρόβα τζενεράλε» με Γλυφάδα

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τη Γλυφάδα το Σάββατο (26/3, 16.00) για την Α1, στο τελευταίο τεστ ενόψει του Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στον Πειραιά.

Ολυμπιακός: «Πρόβα τζενεράλε» με Γλυφάδα

Μετά τη νίκη (16-7) επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την εξ αναβολής 12η αγωνιστική, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο (26/3) στις 16:00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης υποδέχονται τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για τη 18η αγωνιστική της Α1.

Πρόκειται για το τελευταίο τεστ ενόψει του Final-4 της Euroleague για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που θέλουν τη νίκη και τη διεύρυνση της νικηφόρας πορείας τους στο πρωτάθλημα στην τελευταία «πρόβα», μια εβδομάδα πριν από την τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στον Πειραιά (2-3/4).

Σταματοπούλου: «Νίκη και καλή εμφάνιση»

Για το σαββατιάτικο παιχνίδι μίλησε η Ιωάννα Σταματοπούλου, η οποία τόνισε στο olympiacossfp.gr:

«Συνεχίζουμε το ίδιο σοβαρά στον αγώνα με τη Γλυφάδα. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, ώστε να είμαστε έτοιμες στη συνέχεια, για τον μεγάλο μας στόχο, το Final-4 της Euroleague. Τα ματς αυτά μας βοηθούν να προετοιμαζόμαστε, θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Γλυφάδα, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση».