Εθνικός: Στην Αθήνα η Πάρκες

Η φουνταριστή του Εθνικού, Ρεμπέκα Πάρκες βρίσκεται στην Αθήνα

Εθνικός: Στην Αθήνα η Πάρκες

Πάτησε Ελλάδα η Ρεμπέκα Πάρκες του Εθνικού. Η Ουγγαρέζα φουνταριστή έχει συμφωνήσει από το καλοκαίρι και ήρθε τώρα στη χώρα μας για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Πειραιά.

Στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθεί βρέθηκε ο Γιώργος Μορφέσης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, στο πόλο γυναικών.

Πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει: «Τα κορίτσια έχουν κάνει πολύ δρόμο από το πρώτο-πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα. Είναι αποδεδειγμένο πόσο πολύ μπορούμε να εξελιχθούμε και πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε αυτόν τον σύλλογο. Έπαιξαν τόσο καλά απέναντι στη Ρόμα που ήταν υπέροχο το παιχνίδι τους! Μπορεί η Τεράσα να δυσκόλεψε λίγο την ομάδα, όμως πιστεύω ότι τα κορίτσια ήταν προετοιμασμένα για έναν δύσκολο αγώνα και τις παρακολουθούσα πολύ προσηλωμένη, ήταν πραγματικά μια απίστευτη νίκη! Σχετικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι υπήρχε κόπωση, αλλά προσπάθησαν και κατά τη γνώμη μου θα γίνουμε μόνο καλύτεροι! Ανυπομονώ πραγματικά να είμαι μέλος της ομάδας και της επιτυχία της».

Η Πάρκες στο Τόκιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας ενώ πριν από λίγες μέρες μέσα από την ιστοσελίδα total-waterpolo συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα του κόσμου για το 2021.