Επίσημο: Στον Εθνικό και η Ρεμπέκα Πάρκες

Η διεθνής φουνταριστή με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας Ρεμπέκα Πάρκες υπέγραψε στον Εθνικό.

Επίσημο: Στον Εθνικό και η Ρεμπέκα Πάρκες

Η ανακοίνωση

«Ο Εθνικός Πειραιώς και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας από την Ουγγαρία, Ρεμπέκα Πάρκες.

Η βασική φουνταριστός της εθνικής Ουγγαρίας θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μετά το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάρκο Μίτσιτς.

Η Ρεμπέκα Πάρκες έχει γεννηθεί στις 16 Αυγούστου του 1994 και αγωνίζεται ως φουνταριστός, ενώ έχει καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία. Από το 2016 φοράει το σκουφάκι της εθνικής Ουγγαρίας και παράλληλα της κορυφαίας ομάδας της χώρας, της Ούιπεστ με την οποία έχει κατακτήσει τρία διαδοχικά εγχώρια πρωταθλήματα και επίσης κάθε χρόνο βρισκόταν ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Με την εθνική της ομάδα ήταν παρούσα στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου το 2020 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στην Αθήνα για το Super Final του World League, όπου οι Μαγυάρες πήραν το αργυρό μετάλλιο.

Η Ρεμπέκα Πάρκες είναι η 7η προσθήκη του «Αυτοκράτορα» μετά τη Βέρικα Μπάκοτς, την Άλκηστη Μπενέκου, την Ιόλη Μπενέκου, τη Στεφανία Χαραλαμπίδη, την Ιωάννα Χαραλαμπίδη και την Άσλεϊ Τζόνσον. Οι φίλαθλοι του Εθνικού Πειραιώς θα έχουν τη χαρά να καμαρώνουν τρεις «κυανόλευκες» αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη, Ρεμπέκα Πάρκες).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Ρεμπέκα Πάρκες, δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα έρθω στον Εθνικό Πειραιώς και αγαπάω πολύ την Ελλάδα και τους Έλληνες φιλάθλους. Ανυπομονώ για το νέο μου ξεκίνημα και τις νέες προκλήσεις στη χώρα σας»!».