Εθνικός: Η ανυπόμονη Ρεμπέκα Πάρκες

Η Ρεμπέκα Πάρκες αναμένεται στις αρχές του έτους στην πατρίδα μας για να φορέσει το σκουφάκι του Εθνικού.

Εθνικός: Η ανυπόμονη Ρεμπέκα Πάρκες

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Τόκιο με την Εθνική Γυναικών της Ουγγαρίας, αναμένεται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Εθνικού και φυσικά να πάρει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος και να είναι έτοιμη για τα ματς της Euroleague.

Η φουνταριστή του Εθνικού, Ρεμπέκα Πάρκες, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά για τις εντυπώσεις της για την πορεία των «κυανόλευκων» το τριήμερο που προηγήθηκε, με τις συμπαίκτριές της να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της LEN Euroleague!

Επίσημο: Στον Εθνικό και η Ρεμπέκα Πάρκες

«Τα κορίτσια έχουν κάνει πολύ δρόμο από το πρώτο-πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα. Είναι αποδεδειγμένο πόσο πολύ μπορούμε να εξελιχθούμε και πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε αυτόν τον σύλλογο. Έπαιξαν τόσο καλά απέναντι στη Ρόμα που ήταν υπέροχο το παιχνίδι τους!

Μπορεί η Τεράσα να δυσκόλεψε λίγο την ομάδα, όμως πιστεύω ότι τα κορίτσια ήταν προετοιμασμένα για έναν δύσκολο αγώνα και τις παρακολουθούσα πολύ προσηλωμένη, ήταν πραγματικά μια απίστευτη νίκη!

Σχετικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι υπήρχε κόπωση, αλλά προσπάθησαν και κατά τη γνώμη μου θα γίνουμε μόνο καλύτεροι! Ανυπομονώ πραγματικά να είμαι μέλος της ομάδας και της επιτυχία της», τόνισε χαρακτηριστικά η Ρεμπέκα Πάρκες.