Ιωάννα Χαραλαμπίδη: «Έχω πολλά να αποδείξω»

Η Ιωάννα Χαραλαμπίδη του Εθνικού μίλησε για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της EuroLeague αλλά και τη δική της επιστροφή.

Ιωάννα Χαραλαμπίδη: «Έχω πολλά να αποδείξω»

Ο Εθνικός επέστρεψε στη βάση του από την Πορτογαλία, έχοντας περάσει στην επόμενη φάση της EuroLeague. Τα κορίτσια του Μάρκο Μίτσιτς προκρίθηκαν στην 16άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες στα Προκριματικά του Δ’ Ομίλου στο Πόρτο!

Η Ιωάννα Χαραλαμπίδη μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά.

Διαβάστε Επίσης

Τρίτη και φαρμακερή!

«Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά και θα μάθουμε από τα λάθη μας, παρακολουθώντας ξανά τους αγώνες μας. Στα μελλοντικά παιχνίδια θα έχουμε δουλέψει περισσότερο και θα νικήσουμε! Πιστεύουμε απόλυτα στις δυνατότητες μας σαν ομάδα και προπονούμαστε μέρα με την μέρα όλο και καλύτερα, χτίζοντας και την ομοιογένεια που μας “λείπει”.

Προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε την “αύρα” νικητή που πρέπει να διαθέτει ο Εθνικός και να βελτιωθούμε μέσα από τα λάθη μας», τόνισε η Ιωάννα Χαραλαμπίδη και πρόσθεσε σχετικά με την παρουσία της αδερφής της στην ίδια ομάδα και των αδελφών Μπενέκου: «Νιώθω σαν παιδί που αγωνιζόμαστε τόσα αδέρφια στην ίδια ομάδα και χάρηκα πάρα πολύ για την επιστροφή της Άλκηστης, της Ιόλης και της Στεφανίας αντίστοιχα!

Είναι οικογενειακό το κλίμα μεταξύ μας και αισθάνομαι ακόμα πιο όμορφα που είμαστε και συμπαίκτριες… Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και ξέρουμε ακριβώς το στυλ παιχνιδιού και τις κινήσεις η μια της άλλης. Όσον αφορά την δική μου επιστροφή, ναι έχω πολλά να αποδείξω…

Ο τραυματισμός που είχα και με άφησε εκτός για 3 χρόνια δεν σημαίνει ότι έχω χάσει τον χαρακτήρα μου σαν παίκτρια και τις ικανότητες μου. Θέλω να αποδείξω σε όλους ότι έχω ακόμα την δύναμη, επέστρεψα για τα καλά και θα δώσω το 100% μου για την ομάδα μου. Θέλω να απολαύσω το άθλημα».