Ολυμπιακός: Με ΝΕ Πατρών στο «Καπαγέρωφ»

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Σάββατο (13/11) στις 16:00 στο «Π. Καπαγέρωφ» τη ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός: Με ΝΕ Πατρών στο «Καπαγέρωφ»

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Κολυμβητήριο του Λαιμού, επί της Βουλιαγμένης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης είναι έτοιμες για το πρώτο εντός έδρας αγώνα της φετινής σεζόν.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Σάββατο (13/11) στις 16:00 στο «Π. Καπαγέρωφ» τη ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού Χάρη Παυλίδη ενόψει της αναμέτρησης με τη ΝΕ Πατρών. Την επόμενη εβδομάδα οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ηλυσιακό για την 3η αγωνιστική (20/11, 15:00).

Ενόψει της αναμέτρησης με τη ΝΕ Πατρών, η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Επιτέλους ήρθε η στιγμή να παίξουμε στην πισίνα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Κάτι που μας είχε λείψει τόσο καιρό αφού οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες εξαιτίας της πανδημίας. Το παιχνίδι είναι χαμηλής δυναμικότητας αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο. Θέλω να προσκαλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν για ακόμα μια φορά».