Αλεξάνδρα Ασημάκη: Δεν γλιτώνει το χειρουργείο η φουνταριστή του Ολυμπιακού

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη δεν μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας των γυναικών λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στο πόδι. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να είναι έτοιμη να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Αλεξάνδρα Ασημάκη: Δεν γλιτώνει το χειρουργείο η φουνταριστή του Ολυμπιακού

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη δεν μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας των γυναικών λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στο πόδι. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Η έμπειρη φουνταριστή λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πόδι εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Για την ώρα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά η Αλεξάνδρα Ασημάκη, δυστυχώς, δεν θα γλιτώσει την επέμβαση!

Εκτός Εθνικής η αρχηγός του νταμπλούχου Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου!

Η ίδια περίμενε να τελειώσει φέτος η σεζόν, να είναι στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη για τους τελικούς με τη Βουλιαγμένη και πλέον αυτό που χρειάζεται είναι ξεκούραση αλλά, δυστυχώς και χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι.