Εκτός Εθνικής η αρχηγός του νταμπλούχου Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου!

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου δεν είναι στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών. Η έμπειρη περιφερειακή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την πλευρά της «γαλανόλευκης» και του προπονητή, Τεό Λοράντου.

Εκτός Εθνικής η αρχηγός του νταμπλούχου Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου!

Η Εθνική Γυναικών, ξεκίνησε την προετοιμασία της χωρίς, την Άλκηστη Αβραμίδου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, έπαιξε κανονικά στο final 4 στο Ρέστειο κολυμβητήριο και το βράδυ του Σαββάτου αμέσως μετά το τέλος του τελικού με αντίπαλο το Νηρέα Χαλανδρίου και την κατάκτηση του νταμπλ, πήρε «δώρο» από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό, Τεό Λοράντο, μαθαίνοντας από την επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας πως είναι εκτός Εθνικής!

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα δεν υπήρξε καμία κουβέντα-ενημέρωση από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό προκειμένου να της εξηγήσει την απόφασή του, κι αν φυσικά αυτό σημαίνει πως είναι εκτός Εθνικής λίγους μήνες πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά.

Φυσικά και ο Τεό Λοράντος, όπως και ο κάθε προπονητής, δεν είναι υποχρεωμένος να εξηγεί γιατί κλήθηκε μια παίκτρια και γιατί έμεινε εκτός κάποια άλλη. Στο φινάλε κρίνονται όλοι από τα αποτελέσματα. Εδώ, όμως δεν μιλάμε για μια πολίστρια...χθεσινή.

Μιλάμε για την αρχηγό του Ολυμπιακού, της καλύτερης ομάδας στην χώρα και μίας εκ των κορυφαίων στον κόσμο. Μιλάμε για μια παίκτρια που ήταν μέσα σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Γυναικών και από 15 χρονών φοράει το «γαλανόλευκο» σκουφάκι τα καλοκαίρι, μετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις από τις «μικρές» Εθνικές μέχρι φυσικά και την Εθνική γυναικών.

Η πορεία της δεν είναι σε καμία περίπτωση φθίνουσα και σίγουρα ο αποκλεισμός της, από τις κλήσεις, προκαλεί πολλά ερωτηματικά όπως και ο τρόπος που ενημερώθηκε για τον αποκλεισμό της.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΕ και όχι από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τεό Λοράντο. Τώρα, εάν ο αποκλεισμός της από τις τωρινές κλήσεις σημαίνει πως τίθεται και εκτός Εθνικής Ομάδας είναι κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Όσον αφορά την Αλεξάνδρα Ασημάκη, που επίσης είναι εκτός, θα πρέπει να αναφέρουμε πως είναι τραυματίας και για αυτό τον λόγο έμεινε εκτός Εθνικής Ομάδας αυτή τη στιγμή.