Γιόκοβιτς: «Επιστρέφω για να κλείσουμε με επιτυχία τη σεζόν με τον Ολυμπιακό»

Ο Κροάτης αριστερόχειρας Μάρο Γιόκοβιτς πήρε θέση για το ενδιαφέρον της Μπρέσια και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Τι είπε ο εκ των κορυφαίων περιφερειακών στον κόσμο. Γιατί ήρθε το τέλος με τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς

Γιόκοβιτς: «Επιστρέφω για να κλείσουμε με επιτυχία τη σεζόν με τον Ολυμπιακό»

Ο Κροάτης αριστερόχειρας Μάρο Γιόκοβιτς πήρε θέση για το ενδιαφέρον της Μπρέσια και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Τι είπε ο εκ των κορυφαίων περιφερειακών στον κόσμο.

Η Μπρέσια χτύπησε την πόρτα του Μάρο Γιόκοβιτς αλλά ο Κροάτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αυτό άλλωστε είπε και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι.

«Δεν θα ήταν επαγγελματικό από την πλευρά μου να μιλήσω για τους συλλόγους που ήρθαν σε επαφή μαζί μου.

Για την ώρα, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα σε λίγες μέρες. Είμαι επικεντρωμένος σε αυτό για να κλείσουμε με επιτυχία τη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ύστερα από αυτό, θα μπορέσω να μιλήσω για το μέλλον και την επόμενη αγωνιστική περίοδο», δήλωσε ο Μάρο Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού.

Στην Κροατία, γράφουν για το ενδιαφέρον της Μπρέσια, ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πιθανό να ολοκληρωθεί και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Γιόκοβιτς, ο Κροάτης θα επιστρέψει στη χώρα μας για το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός πήρε το Κύπελλο Ελλάδας στη Χίο και θέλει να κλείσει τη σεζόν, εφόσον φυσικά ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, κατακτώντας και το νταμπλ.

Ο Μπουλιούμπασιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, η Μπρέσια θέλει Γιόκοβιτς

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως η περίπτωση του Γιόκοβιτς με αυτή του Μπουλιούμπασιτς δεν είναι ίδια.

Ο τελευταίος ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται ακόμη κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και αυτό είναι λογικό, διότι δεν υπάρχει χώρος στην ομάδα.

Στην Α1 πόλο των ανδρών, έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόλις δυο ξένοι. Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε πως είχε ήδη από την αρχή της σεζόν τους Στέφαν Μίτροβιτς, Μάρο Γιόκοβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς και Στέφαν Ζιβογίνοβιτς αλλά στην Ελλάδα έπαιζαν μόνο οι δύο από τους τέσσερις.

Έτσι εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θα πάει για το νταμπλ με τους Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς στην αποστολή.