Ο Μπουλιούμπασιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, η Μπρέσια θέλει Γιόκοβιτς

Ο Κροάτης αμυντικός πολίστας Ιβάν Μπουλιούμπασιτς με σημερινή του δήλωση, ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Ο Μπουλιούμπασιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, η Μπρέσια θέλει Γιόκοβιτς

Δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, εκτός κι αν κάτι αλλάξει δραματικά τις επόμενες μέρες.

Ο Κροάτης αμυντικός με δήλωσή του σήμερα στην ιστοσελίδα aquafeed24 αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

«Τους τελευταίους δυόμιση μήνες βρίσκομαι στην Κροατία με την οικογένειά μου. Ήμασταν στη γενέτειρα μου, τη Μακάρσκα για έναν μήνα και τώρα επιστρέψαμε στο Ζάγκρεμπ.

Μιλάω με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή κάθε εβδομάδα και κανείς δεν γνωρίζει σίγουρα εάν θα συνεχιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια ασυνήθιστη περίοδος για όλους μας.

Για την επόμενη σεζόν, δυστυχώς, όπως πηγαίνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, δεν θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι στενοχωρημένος γιατί είχαμε μια σπουδαία ομάδα, παίξαμε καλά και η κατάσταση με την πανδημία τα διέλυσε όλα. Αυτά είναι πράγματα στη ζωή που δεν μπορείς να προβλέψεις…

Πέρασα φοβερά στην Αθήνα. Τεράστιος σύλλογος, σπουδαίοι άνθρωποι και μια πανέμορφη χώρα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό τα καλύτερα στο μέλλον» δήλωσε ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Όσον αφορά τον έτερο Κροάτη, Μάρο Γιόκοβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπρέσια, που πρόσφατα ανακοίνωσε και τον Βλαχόπουλο και θέλει τη νέα σεζόν να «χτυπήσει» την Προ Ρέκο στην Ιταλία. Βέβαια για τον έμπειρο Κροάτη έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γιουγκ, εάν φυσικά επιστρέψει.

Όπως αναφέρουν στην Κροατία, για τους Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμη καμία κίνηση αλλά φαίνεται πως ο δεύτερος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει μετά και τα όσα δήλωσε.