Εάν τον έλεγαν...Βλάχιτς!

Ο φετινός Ολυμπιακός φυσικά και είναι ικανός να φτάσει μέχρι το τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο μέσα στη Γένοβα αλλά είναι βέβαιο πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Ευρωπαϊκό.

Εάν τον έλεγαν...Βλάχιτς!

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι ΟΜΑΔΑ και όσο υπάρχει υγεία εντός και εκτός πισίνας, ο «καπετάνιος» Θοδωρής Βλάχος δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια καλή παρέα μέσα και έξω από το «Πέτρος Καπαγέρωφ» και αυτό επίσης βγαίνει μέσα στο νερό.

Ο φετινός Ολυμπιακός όμως είναι πάνω από όλα ένα σύνολο του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ο Θοδωρής Βλάχος λοιπόν έχει φτιάξει μια ομάδα που κάθε προπονητής ονειρεύεται. Το πόλο που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» τη φετινή σεζόν είναι...άλλο πλανήτη. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά στον εντός έδρας αγώνα με τη Μπρέσια την Τετάρτη το βράδυ.

«Στέλιο πάμε...»

Στην τελευταία επίθεση του α’ ημιχρόνου, ο Θοδωρής Βλάχος κι ενώ έχει τη μπάλα ο Φουντούλης, φωνάζει «Στέλιο πάμε...», απευθυνόμενος στον Αργυρόπουλο. Ο τελευταίος ξεκινά το μπάσιμο χωρίς τη μπάλα και παίρνει θέση ως δεύτερος φουνταριστός έχοντας βάλει πλάτη το Νόρα. Ο Φουντούλης, Αργυρόπουλος αλλάζουν τη μπάλα και ο δεύτερος κερδίζει την αποβολή από τον 30χρονο Ιταλό. Οι πρωταθλητές αλλάζουν τη μπάλα με κινηματογραφική ταχύτητα και έρχεται το γκολ από τον Δερβίση μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο αλλά και τον κόουτς που είδε τους παίκτες του να ακολουθούν πιστά τις εντολές του και ότι είχε σχεδιάσει να βγαίνει...πάνω στο νερό.

Ο πανηγυρισμός του Πάβιτς

Ο Γιόζιπ Πάβιτς έχει κατακτήσει στην καριέρα του τα πάντα. Ο αρχηγός του Θρύλου όμως θέλει να σηκώσει στη Γένοβα το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κροάτης μπορεί να έχει πατήσει τα 36 αλλά παίζει σαν έφηβος και ζει κάθε δευτερόλεπτο των αγώνων. Την Τετάρτη το βράδυ κι ενώ το σκορ ήταν 13-6 και απέμεναν δυο λεπτά περίπου, ο Γαλανόπουλος που είχε πάρει τη θέση του Κροάτη σταμάτησε μια προσπάθεια του Νίκολα Πρεσιούτι. Ο πρώτος που τινάχτηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσει ήταν ο Πάβιτς, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον συμπαίκτη του. Και όλα αυτά σε ένα ματς που είχε κριθεί από την τρίτη περίοδο!